Η Υψηλότερη διάκριση για τη WEST στα P.O.Pstar 2016

Η Υψηλότερη διάκριση για τη WEST στα P.O.Pstar 2016

Η WEST απέσπασε την 1η θέση και την υψηλότερη διάκριση στο νέο θεσμοθετημένο βραβείο Ρ.Ο.Ρ. Star 2016. 

Η Υψηλότερη διάκριση για τη WEST στα P.O.Pstar 2016
Το βραβείο απονεμήθηκε στον ετήσιο θεσμό του λιανικού εμπορίου και βιομηχανίας RETAIL BUSINESS AWARDS 2016, στην κατηγορία «Σχεδιασμός και Κατασκευή», για το WindSponsor’sVillageKiosk/ AthensClassicMarathon 2016 της εταιρείας Wind.

Tα Ρ.Ο.Ρ starawards έχουν ως στόχο την ανάδειξη των καλύτερων συστημάτων ΡΟΡ και απευθύνονται  σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, οι οποίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς έκαναν χρήση συστημάτων ΡΟΡ.  Όσον αφορά τα κριτήρια βράβευσης σχετίστηκαν με την εφευρετικότητα της κατασκευής, την καινοτομία, το artdesign, την αποτελεσματικότητα της κατασκευής καθώς και τη χρήση digital συστημάτων.

Κλείσιμο
Για την WESTτο βραβείο παρέλαβε η κα. Νατάσσα Σκαρπέλη, Group Account Manager της εταιρείας, η οποία δήλωσε  «με την πίστη και την αφοσίωση στις αξίες που διέπουν διαχρονικά τη WEST αποδείξαμε για άλλη μία φορά την δέσμευση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και την ικανοποίηση των πελατών μας» ευχαριστώντας παράλληλα τη διοργάνωση για την τιμητική διάκριση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης