Ένας «Ολλανδός» μας σβήνει καθημερινά την πείνα στο γραφείο!!!

Ένας «Ολλανδός» μας σβήνει καθημερινά την πείνα στο γραφείο!!!

Ο σκοπός του Niko van Leerdam και του Ollandos Delivery είναι, να καλύψει σε καθημερινή βάση μια από τις πρωτογενείς ανάγκες του ανθρώπου για καθαρό και ποιοτικό φαγητό, σε πολύ προσιτές τιμές και πάντα με ευγενική και ειλικρινή προσέγγιση στον πελάτη.

Ένας «Ολλανδός» μας σβήνει καθημερινά την πείνα στο γραφείο!!!
Ξεκινήσαμε από το 2003 για τους εργαζόμενους εταιριών και καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου και τώρα πλέον επεκταθήκαμε στο χώρο των σπιτιών τις βραδινές ώρες.

Μαγειρεύουμε για τους πελάτες μας όπως θα μαγειρεύαμε για τους εαυτούς μας και φυσικά για τους καλεσμένους και τους φίλους μας. Χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση, το κατάστημά μας παραμένει ενεργό στην αγορά τόσα χρόνια, μια συγκινητική εδραίωση που οφείλεται στην ποιότητα των προιόντων μας, την πρωτότυπη προσέγγιση στο φαγητό, την ευγενική εξυπηρέτηση, τις εντυπωσιακές συσκευασίες και την υπεύθυνη, με κόπο κεκτημένη, εμπειρία απέναντι στην απόλαυση και ικανοποίηση των πελατών μας.

Κλείσιμο
Ο Niko van Leerdam αγαπάει την Ελλάδα και τη δουλειά του και γι αυτό η προτεραιότητά του είναι η ικανοποίηση του πελάτη και μετά το χρήμα και κάθε μέρα λέει ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στους πελάτες του με τα δικά του λόγια, ‘’ Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε και θα είμαι πάντα με χαρά στη διάθεσή σας να ικανοποιήσω ποιοτικά τις γευστικές και διατροφικές σας ανάγκες’’.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης