Δούκισα Νομικού: Οι δικές μου Joy στιγμές

Δούκισα Νομικού: Οι δικές μου Joy στιγμές

«Η Δούκισσα δεν είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα». Λάθος. Η Δούκισσα είναι ένα κορίτσι που αγαπά τις φίλες της, τα ρούχα, το καλοκαίρι και την ανεμελιά του, τη γυμναστική, το φαγητό, την οικογένειά της, τη δουλειά της, τα ρομαντικά δώρα, τα σκυλάκια της. Ενα κορίτσι γεμάτο χαρά 

Δούκισα Νομικού: Οι δικές μου Joy στιγμές
Η Δούκισσα Νομικού είναι το πρόσωπο που κάθε περιοδικό που σέβεται τον εαυτό του θα ήθελε στο εξώφυλλό του. Πέρα από το προφανές, το εξωπραγματικά αψεγάδιαστο πρόσωπο και το καλλίγραμμο σώμα με τις ιδανικές αναλογίες, είναι ένα φρέσκο κορίτσι που παρακολουθούμε να γίνεται γυναίκα, είναι μια παρουσιάστρια που δεν δημιουργεί σκάνδαλα, δεν στήνει παπαρατσικά, δεν προκαλεί με δηλώσεις της και αποφεύγει τους καβγάδες για τρέσες.

Γίνεται συμπαθής αμέσως για τους εξής λόγους: είναι ευγενική με τους πάντες, από τις κοπέλες που δουλεύουν στη γραμματεία μέχρι τους διευθυντές καναλιών και εφημερίδων, είναι προσιτή, δεν θα κάνει μούτρα ή θα σε μειώσει αν τη φέρεις σε δύσκολη θέση κάνοντας προσωπικές ερωτήσεις, είναι αυθεντική, δεν θα σου πει ότι «περνάμε ωραία στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω», αλλά θα ομολογήσει: «Ναι, δουλεύω πολύ, είμαι συνεχώς σε γυρίσματα για την εκπομπή και μπορεί να τρέχω αλλά μου αρέσει, μαθαίνω τόσα πράγματα και γνωρίζω κόσμο που θαυμάζω». Δεν κριτικάρει δίχως λόγο και αφορμή τη δουλειά των συναδέλφων της, δεν γίνεται ειρωνική, δηκτική, κυνική, δεν θέλει να εκφέρει άποψη επί παντός του επιστητού. Ακόμη κι αν τη βλέπεις συνεχώς σε εξώφυλλα και εκπομπές, είτε ως καλεσμένη είτε ως παρουσιάστρια, δεν κάνει περιττό θόρυβο γύρω από το όνομά της.  Αν είναι καλή ή κακή παρουσιάστρια το κρίνει ο κόσμος που παρακολουθεί τις εκπομπές της. Κι αν σκεφτείς ότι ήταν η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars», ενός σόου με υψηλές επιδόσεις στα νούμερα τηλεθέασης, τότε κάνοντας την αναγωγή αντιλαμβάνεσαι ότι μάλλον την παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό. 

Κλείσιμο

Τα D boys, ο Danny και ο Droopy. Οταν ζητήσαμε από τη Δούκισσα Νομικού να στείλει προσωπικές φωτογραφίες που τη γεμίζουν χαρά, έστειλε τα αγόρια που λατρεύει 


Αν τη ρωτήσεις αν φοβάται τώρα που δεν παρουσιάζει ένα κονσεπτικό παιχνίδι, θα απαντήσει: «Κάθε άλλο. Ούτε τις συνεντεύξεις φοβάμαι. Το κομμάτι των συνεντεύξεων είναι κάτι που ξεκίνησα να κάνω πριν από οκτώ χρόνια στις εκπομπές. Και μαζί με τον Θέμο και τον Βαγγέλη Περρή θα είμαι για τέταρτη τηλεοπτική χρονιά. Οπότε όλα έγιναν ομαλά και σταδιακά. Μου φαίνεται ενδιαφέρον, έχω ως άνθρωπος μια φυσική περιέργεια να μαθαίνω πράγματα για τους άλλους. Δεν έχω φόβους. Ακόμη και μετά τα πολύωρα γυρίσματα νιώθω χαρούμενη. Με γεμίζει χαρά το ‘‘Joy’’».


«Καλοκαίρι, παραλία, ανεμελιά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που μπορεί να σε κάνει χαρούμενο τόσο εύκολα όσο οι διακοπές». Και όταν τη ρωτήσαμε αν η συγκεκριμένη φωτογραφία τής δίνει χαρά και για κάποιον άλλο λόγο, απάντησε: «Είναι μια φωτογραφία από τις φετινές διακοπές»





«Ο χαβαλές με τους φίλους μου είναι πηγή χαράς. Οι πλάκες που κάνουμε»




«Η γυμναστική είναι κομμάτι της ζωής μου. Τώρα τελευταία ακόμη περισσότερο. Κάνω έλξεις, δουλεύω» με λάστιχα και με το βάρος του σώματός μου»



«Το φαγητό είναι κάτι που αγαπάω. Μαγειρεύω όταν χρειάζεται. Ναι, εννοείται, τα μακαρόνια είναι το αγαπημένο μου πιάτο. Αρχίζω να μαθαίνω να μαγειρεύω. Τελευταία πέτυχα ένα σουφλέ σοκολάτας και ένα σουφλέ πορτοκάλι»



«Ξέρεις τι είναι για μένα ‘‘Joy’’; Είναι η ίδια η δουλειά μου. Να γνωρίζω από κοντά ανθρώπους που θαυμάζω, ανθρώπους που χαίρομαι να συναντώ στις συνεντεύξεις, που έχουμε λόγο να πούμε μερικά πράγματα. Η δουλειά μου, αλήθεια, κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητά μου»




«Φυσικά και με κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη η οικογένειά μου. Και φυσικά θέλω και ευελπιστώ να κάνω κάποια στιγμή τη δική μου οικογένεια, όπως ήταν αυτή που μεγάλωσα. Τώρα αν με ρωτάς αν θα γίνει σύντομα, τι να σου πω; Οταν είναι η στιγμή σωστή, θα συμβεί κι αυτό»



«Γιατί σου έστειλα τη φωτογραφία με τα ρούχα από την  Dutchess Collection by Doukissa Nomikou με την εταιρεία γυναικείων ρούχων Pink Woman; Γιατί χαρά και ευτυχία για μένα είναι η δημιουργικότητα. Πραγματικά αισθάνομαι χαρούμενη που θα φορέσουν τα ρούχα που φέρουν την υπογραφή μου τόσα κορίτσια. Το στυλ που υιοθετώ στην καθημερινότητά μου; Τα βασικά κομμάτια σε μίνιμαλ ύφος. Ενα μαύρο κολάν ή παντελόνι με ένα σακάκι και T-shirt είναι το αγαπημένο look μου. Θέλω να φορώ κομψά, θηλυκά, εύκολα κομμάτια σε προσιτές τιμές»





«Αυτή ίσως είναι η αγαπημένη φωτογραφία μου. Το έζησα στο ‘‘Dancing’’, αλλά και στην παιδική παράσταση ‘‘Τρωικός Πόλεμος’’ στο ‘‘Παλλάς’’, η αγάπη του κόσμου σε γεμίζει χαρά. Είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να κάνεις αυτή τη δουλειά, η μεγαλύτερη ανταπόκριση που μπορείς να πάρεις»



«Τα λουλούδια. Δεν είναι ότι κάθομαι και φυτεύω γλάστρες στον κήπο,είναι ότι είμαι από εκείνες τις γυναίκες που αν της χαρίσεις ένα λουλούδι, ακόμη κι αν το έχεις κόψει από τον κήπο του γείτονα, τη γεμίζεις χαρά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης