Μακροζωία: Το χαρακτηριστικό του προσώπου που αποκαλύπτει πόσο θα ζήσετε

Μακροζωία: Το χαρακτηριστικό του προσώπου που αποκαλύπτει πόσο θα ζήσετε

Γνωρίζατε ότι το χαμόγελό σας μπορεί να αποκαλύψει πόσο θα ζήσετε και ποιο θα είναι το επίπεδο επιτυχίας σας στη ζωή; Είναι δυνατόν κάτι τόσο απλό, όπως ένα χαμόγελο, να έχει το όσο ισχυρό αντίκτυπο πάνω μας;

longlife
Εκτεταμένες επιστημονικές ανακαλύψεις δείχνουν ότι το χαμόγελο έχει άμεση επίδραση τόσο στη φυσική όσο και στην πνευματική μας κατάσταση. Σύμφωνα με τον Ron Gutman, του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και μέλος της επιστημονικής ομάδας του Χάρβαρντ για τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές στην ιατρική (SMARrt Initiative), ο τρόπος και η συχνότητα με την οποία ένα άτομο χαμογελά καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ζωής και της υγείας του. Ο Gutman σύνεθεσε στοιχεία από την ιατρική επιστήμη, τη βιολογία, την κοινωνιολογία και τη νευροφυσιολογία για να αποκαλύψει τις κρυφές δυνάμεις του χαμόγελου.

Μια μελέτη τριάντα ετών του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ εξέτασε τα χαμόγελα στις φωτογραφίες φοιτητών του πανεπιστημίου και τα συνέκρινε με την πορεία και το βαθμό ευτυχίας που είχαν σημειώσει αυτά τα άτομα στη ζωή τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης