Καρδιακή προσβολή: Ο κίνδυνος μεγαλώνει όσο αυξάνεται αυτό στη διατροφή σας

Καρδιακή προσβολή: Ο κίνδυνος μεγαλώνει όσο αυξάνεται αυτό στη διατροφή σας

Όταν η κατανάλωση επεξεργασμένων υδατανθράκων φτάνει σε υψηλά επίπεδα τότε αυξάνεται και ο κίνδυνος για την καρδιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ελαχιστοποιώντας τους υδατάνθρακες μηδενίζεται ο κίνδυνος. Τι ακριβώς παρατήρησαν οι ερευνητές;

190919163113_man_eating2
Ποια είναι η ιδανική ποσότητα λιπαρών και υδατανθράκων για μια υγιεινή διατροφή; Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο McMaster του Καναδά ανέλυσαν τα διατροφικά ημερολόγια από περισσότερους από 135.000 ανθρώπους σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο για να μάθουν.

Σαφώς οι ερευνητές επισημαίνουν ότι σε κάθε περίπτωση η τήρηση του μέτρου στη διατροφή είναι ιδανική για την καρδιά και τη μακροζωία.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης