Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Μητέρα προσλαμβάνει «παιδόφιλους» για να κάνει μάθημα στο παιδί της

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Μητέρα προσλαμβάνει «παιδόφιλους» για να κάνει μάθημα στο παιδί της

Οι δύο άνδρες υποδύθηκαν την 15χρονη «Αμάντα» η οποία μετά από 12 ώρες ανταλλαγής μυνημάτων δήλωσε πρόθυμη να συναντήσει τον 12χρονο Τόμας στο σπίτι της όπου θα τον περιμένει με ανοιχτή την πόρτα

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Μητέρα προσλαμβάνει «παιδόφιλους» για να κάνει μάθημα στο παιδί της
Έναν ακραίο τρόπο για να δείξει στον 12χρονο γιο της Τόμας τους κινδύνους από τη συνομιλία με αγνώστους στο διαδίκτυο βρήκε μια μητέρα στις ΗΠΑ.

Η εν λόγω μητέρα προσέλαβε δύο άνδρες να υποδυθούν τους παιδόφιλους, να δελεάσουν το γιο της μέσω Facebook και στη συνέχεια να του δώσουν ένα πρώτης τάξης μάθημα συναντώντας τον.

Οι δύο άνδρες υποδύθηκαν την 15χρονη «Αμάντα» η οποία μετά από 12 ώρες ανταλλαγής μυνημάτων δήλωσε πρόθυμη να συναντήσει τον 12χρονο Τόμας στο σπίτι της όπου θα τον περιμένει με ανοιχτή την πόρτα.

Ανυποψίαστος ο Τόμας φτάνει στο σπίτι της, μπαίνει μέσα και κάθεται άνετα στον καναπέ.

Αντί για την «Αμάντα», όμως, μπροστά του εμφανίστηκαν δύο άνδρες. Ο ένας από αυτούς κλείδωσε την πόρτα και ο δεύτερος είχε τυλιγμένη στη μέση του μια πετσέτα.
Κλείσιμο

«Είμαι η Αμάντα. Με εμένα μιλούσες» λέει στον έντρομο Τόμας ο ένας από τους δύο άνδρες με τον 12χρονο να βάζει τις φωνές.

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται και η μητέρα του η οποία αρχίζει να του φωνάζει ότι «αυτό ήταν ακριβώς για το οποίο σε είχα προειδοποιήσει γιατί δεν πρέπει να μιλάς σε αγνώστους στο Facebook».

Ο Τόμας καταλαβαίνοντας ότι όλα ήταν ένα θέατρο, βάζει τα χέρια του στο κεφάλι και ακούει τις νουθεσίες της μητέρας του.

«Καταλαβαίνεις ότι θα μπορούσα να σε είχα χάσει σήμερα;» λέει κλείνοντας το βίντεο η μητέρα στον 12χρονο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης