Καριέρα, σχέσεις, διατροφή: Ποιο βρίσκεται στην κορυφή των στόχων μας για τη νέα χρονιά

Καριέρα, σχέσεις, διατροφή: Ποιο βρίσκεται στην κορυφή των στόχων μας για τη νέα χρονιά

Τι είναι πιο σημαντικό για τους ανθρώπους φέτος; Νέα έρευνα αποκαλύπτει το βασικό στόχο των ανθρώπων για το 2024, καθώς και τους λόγους που κρύβονται πίσω από αυτόν

2398232551_goals_stoxoi
Στην αρχή κάθε έτους, οι άνθρωποι τείνουν να θέτουν στόχους. Οι στόχοι αυτοί αφορούν σε πολλούς, διαφορετικούς τομείς, όπως τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά τους, στόχοι διατροφής και άσκησης και πολλά άλλα.

Ποιος φαίνεται να είναι, λοιπόν, ο κυρίαρχος στόχος για το 2024;

Η διατροφή φαίνεται να απασχολεί τους ανθρώπους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τη χρονιά που ξεκινά. Όπως αποκαλύπτει νέα μελέτη, η βελτίωση της διατροφής αποτελεί για φέτος τον ισχυρότερο στόχο για το 34% των ανθρώπων, υπερισχύοντας ακόμη και σε σχέση με τις επαγγελματικές (9%) ή προσωπικές (22%) υποθέσεις.

Ειδικότερα, η έρευνα σε 2.000 συμμετέχοντες αποκάλυψε ότι οι πιο ηθικές επιλογές τροφίμων είναι ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς για σχεδόν 6 στους 10 (57%) ερωτηθέντες, ακολουθούμενες από την ανάπτυξη πιο φιλικών προς το περιβάλλον καθημερινών συνηθειών (56%) και τον περιορισμό της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος (37%). Ένα άλλο 63% θα ανταλλάξει πιθανότατα αυτά που καταναλώνει σήμερα με πιο υγιεινές εναλλακτικές, ενώ το 67% σχεδιάζει να κάνει τουλάχιστον 3 υγιεινές ανταλλαγές.


Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης