Οι τέσσερις καλύτερες ασκήσεις γυμναστικής

Οι τέσσερις καλύτερες ασκήσεις γυμναστικής

Δεν ασκείστε τακτικά, αλλά αποφασίσατε πως θέλετε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση; Τα βήματα για να το πετύχετε είναι απλά

exercisewoman
Μερικές από τις καλύτερες δραστηριότητες για το σώμα σας δεν απαιτούν να πάτε γυμναστήριο. Δεν χρειάζεται καν να έχετε ικανότητες μαραθωνοδρόμου. Αντιθέτως είναι απλές και μπορούν να κάνουν θαύματα για την υγεία σας και κατ’ επέκταση για σας τους ίδιους. Θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το βάρος σας υπό έλεγχο, να βελτιώσετε την ισορροπία και την ευρύτητα των κινήσεών σας, να ενδυναμώσετε τα οστά σας, να προστατεύσετε τις αρθρώσεις σας, να αποτρέψετε προβλήματα ελέγχου της ουροδόχου κύστης, ακόμα και να ενισχύσετε τη μνήμη σας!

Ας τις δούμε λοιπόν μία προς μία:

Κολύμπι
Το κολύμπι είναι η τέλεια προπόνηση. Η άνωση του νερού επιτρέπει στο σώμα να επιπλεύσει και ανακουφίζει τον πόνο από τις αρθρώσεις διευκολύνοντας έτσι την κινητικότητα. Η έρευνα κατέδειξε πως η κολύμβηση μπορεί να βελτιώσει ακόμα και την ψυχική σας κατάσταση φέρνοντάς σας σε καλύτερη διάθεση. Για όσους προτιμούν κάτι πιο εξεζητημένο οι αεροβικές ασκήσεις στο νερό είναι επίσης μία εξαιρετική επιλογή που βοηθά σε ακόμη μεγαλύτερη καύση θερμίδων.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης