Διακοπές: Τι πρέπει να περιέχει το φορητό φαρμακείο – Γιατί το χρειάζεστε

Διακοπές: Τι πρέπει να περιέχει το φορητό φαρμακείο – Γιατί το χρειάζεστε

Για να απολαύσουμε ένα ειδυλλιακό καλοκαίρι, θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, έχοντας μαζί μας όλα τα απαραίτητα, ώστε να αντιμετωπίσουμε τυχόν απρόοπτα. Ο δρ. Στέργιος Τασιόπουλος, Παθολόγος και Διευθυντής της Ζ’ Παθολογικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ παραθέτει αναλυτικά όλα όσα θα πρέπει να περιλαμβάνει το φαρμακείο των διακοπών

farmakeio_diakopon
*Γράφει ο Στέργιος Τασιόπουλος, Παθολόγος και Διευθυντής της Ζ’ Παθολογικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι περισσότεροι από εμάς ετοιμαζόμαστε για μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις, που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα και να «φορτίσουμε» τις μπαταρίες μας. Όλοι ξεκινάμε ονειρευόμενοι παραλίες, γραφικά ταβερνάκια και μαγευτικές εξορμήσεις, ξεχνώντας ότι, καμιά φορά, αυτά συνοδεύονται από ηλιακά εγκαύματα, γαστρεντερίτιδες και μικροατυχήματα.

Γνωρίζοντας πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος των διακοπών μας, το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να τον καταναλώσουμε αναζητώντας εφημερεύοντα φαρμακεία και αγροτικά ιατρεία για μικρά προβλήματα υγείας, που συχνά μπορεί να λυθούν από εμάς τους ίδιους. Ας προσθέσουμε, λοιπόν, στις βαλίτσες, τα καπέλα, τα αντηλιακά και τα καλλυντικά μας ένα καλά οργανωμένο φορητό φαρμακείο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης