Σας ψυχοπλακώνει η Κυριακή; Τέσσερις τρόποι να ξεκινήσει πιο χαρούμενα η εβδομάδα

Σας ψυχοπλακώνει η Κυριακή; Τέσσερις τρόποι να ξεκινήσει πιο χαρούμενα η εβδομάδα

Το ψυχοπλάκωμα της Κυριακής εν όψει της νέας εβδομάδας κάθε άλλο παρά άγνωστο είναι σε πολλούς. Πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε ώστε το ξεκίνημα της εβδομάδας να μας βρει με καλύτερη διάθεση

woman_sad_depression_tv
Η ζωή «ξεκινά» συνήθως κάπου ανάμεσα στο βράδυ της Παρασκευής ή το πρωινό του Σαββάτου, οπότε όσοι εργάζονται τις καθημερινές βρίσκουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν ή να ξεσαλώσουν. Ανεξαρτήτως πώς θα κυλήσει το διήμερο της ξεκούρασης, το σούρουπο της Κυριακής θα φέρει μαζί του και εσωτερικά σκοτάδια και υπαρξιακές αναζητήσεις ίσως, σίγουρα όμως θα προκαλέσει έναν κόμπο στο στομάχι για την εβδομάδα που έρχεται.

Η μελαγχολία της Κυριακής ή τα sunday scaries κατά τους Αγγλοσάξονες, είναι τα αισθήματα άγχους, φόβου και απογοήτευσης που μας επισκέπτονται την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, ξεκινώντας αργά το απόγευμα και συνεχίζοντας έως το βράδυ είτε πάλι εκδηλώνονται με το δευτεριάτικο ξύπνημα, και περιστρέφονται συνήθως γύρω από τα επαγγελματικά. Κάποιες φορές, μπορεί να εξελιχθούν σε σωματικές εκδηλώσεις όπως πονοκέφαλοι, μυϊκή ένταση, κόπωση, ταχυκαρδία, δύσπνοια, στομαχικές διαταραχές ακόμη και αϋπνία.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης