Συναγερμός για την καρδιά από τα «έξυπνα» ρολόγια – Τι έδειξε η έρευνα – Οι ευάλωτοι ασθενείς

Συναγερμός για την καρδιά από τα «έξυπνα» ρολόγια – Τι έδειξε η έρευνα – Οι ευάλωτοι ασθενείς

Ήρθε για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας, όμως η χρήση του δεν είναι τελικά τόσο αθώα για όλους - Ποια είναι η φορητή συσκευή που πολλοί διαθέτουν και ποιοι απειλούνται περισσότερο από τη χρήση της; Οι ερευνητές απαντούν

smartwatch
Δεχόμαστε καθημερινά καταιγισμό πληροφοριών σχετικά με τα οφέλη της άσκησης στη ζωή μας. Ορισμένοι έχουν εντάξει ήδη τη γυμναστική στη ζωή τους, άλλοι αναζητούν το κίνητρο για να ξεκινήσουν, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που προσπαθούν να την εντάξουν μέσα σε μια πολυάσχολη καθημερινότητα.

Μέσα σε αυτούς τους ταχείς ρυθμούς, κάθε βήμα, κάθε κίνηση ενδυνάμωσης μετράει. Μας προσφέρει την παρήγορη σκέψη ότι, ακόμη κι αν δε γυμναζόμαστε σκόπιμα, κάνουμε κάποιας μορφής σωματική άσκηση, διεκπεραιώνοντας τις υποχρεώσεις μας. Πολύτιμος σύμμαχος στην καταγραφή αυτής της προσπάθειας έχουν αποδειχθεί τα «έξυπνα» ψηφιακά ρολόγια (smartwatches/ activity trackers), μια φορητή συσκευή που καταγράφει χρήσιμες πληροφορίες, όπως τα βήματα που κάνουμε, τον καρδιακό μας ρυθμό και άλλα, ενώ παράλληλα δίνει άμεσα πληροφορίες από το κινητό μας, όπως τα μηνύματα και τις κλήσεις που δεχόμαστε.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης