Ασφάλεια «πακέτο» με την αγορά υπηρεσιών και αγαθών – Πρέπει να αγοράσετε το «σετ»;

Ασφάλεια «πακέτο» με την αγορά υπηρεσιών και αγαθών – Πρέπει να αγοράσετε το «σετ»;

Σε αμηχανία μπορεί να φέρει τους υποψήφιους αγοραστές ενός αγαθού ή υπηρεσίας η συνοδευτική προσφορά ενός ασφαλιστικού προϊόντος. Τι πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος;

211207165401_couple_insurance
Δεν είναι λίγες οι φορές που το ενδιαφέρον για την αγορά ενός αγαθού ή μιας υπηρεσίας θα μας φέρει προ εκπλήξεων, όταν για τη συναλλαγή «πέσει στο τραπέζι» και η προσφορά για την αγορά ενός ασφαλιστικού προϊόντος. Μπορεί να συμβεί κατά την αγορά νέου αυτοκινήτου με προσφορά για ασφάλεια οχήματος, την απόκτηση υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου και πρόταση για ασφάλιση βλάβης από ατύχημα και πολύ συχνά με τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες (bancassurance) όπως με τον συνδυασμό στεγαστικού δανείου και ασφάλισης κατοικίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να προβούν στην αγορά του αγαθού ή της υπηρεσίας χωρίς το ασφαλιστικό προϊόν που θα τους προτείνουν.

Αγοράζοντας υπηρεσίες από την τράπεζα

Το δίκτυο bancassurance αποτελεί το «όχημα» των τραπεζών για την είσοδό τους στην ασφαλιστική αγορά προσφέροντας ασφαλιστικά προϊόντα όπως ασφάλειες ζωής και ατυχημάτων, κάλυψης τραπεζικών δανείων, ασφάλισης του ενυπόθηκου ακινήτου, ασφάλισης θανάτου ή μόνιμης ανικανότητας του καταθέτη μέχρι του ποσού της κατάθεσης κ.α.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης