Στυτική Δυσλειτουργία: Σήμα κινδύνου για έξι προβλήματα υγείας

Στυτική Δυσλειτουργία: Σήμα κινδύνου για έξι προβλήματα υγείας

Η αδυναμία ανταπόκρισης στα σεξουαλικά καθήκοντα είναι σημαντικός λόγος απογοήτευσης αλλά ίσως και ανησυχίας. Διαβάστε ποια σοβαρά προβλήματα υγείας μπορεί να μαρτυρά η στυτική δυσλειτουργία

210816150457_sex_ed_dysleitoyrgia
Το βλέμμα της ενοχλημένης συντρόφου για την ανύπαρκτη ξανά στύση σας είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σας ανησυχήσει. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η μεγάλη συχνότητα της στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να κρύβει σημαντικά προβλήματα υγείας, απειλητικά ενίοτε και για τη ζωή.

«Δε θα υπερβάλαμε αν αποκαλούσαμε την ποιότητα της στύσης έναν από τους καλύτερους δείκτες υγείας για τους άνδρες», σχολιάζει ο Έλληνας επιστήμονας, Χρήστος Βασιλάκος, διευθυντής και sex therapist στην ανδρολογική International Andrology στο Λονδίνο, διευκρινίζοντας ωστόσο πως η καλή στύση δεν συνεπάγεται αναγκαία και καλή συνολικά υγεία. Όπως εξηγεί, τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας είναι συχνά κοινά με εκείνα άλλων σοβαρών παθήσεων όπως η υπέρταση, η καρδιαγγειακή νόσος, το μεταβολικό σύνδρομο ή η ανεπάρκεια τεστοστερόνης.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης