Τροχαίο ατύχημα: Η κάλυψη που θα αποβεί σωτήρια για τον κάτοχο ασφαλιστηρίου

Τροχαίο ατύχημα: Η κάλυψη που θα αποβεί σωτήρια για τον κάτοχο ασφαλιστηρίου

Τα ταξιδιωτικά απρόοπτα εν μέσω εορτών μας βγάζουν πάντα εκτός προγραμματισμού. Δείτε πόσο χρήσιμο θα σας φανεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας για να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα εξαιτίας της ακινητοποίηση του οχήματος στον δρόμο από μηχανική βλάβη ή τροχαίο ατύχημα

driver_iStock-509117233
Απευχόμενο αλλά τελικά συμβαίνει καθημερινά να «μένει» στον δρόμο το αυτοκίνητο ή η μηχανή. Είναι προφανές ότι είναι ένα συμβάν που διασαλεύει την ηρεμία, προκαλεί άγχος και ενδέχεται, εάν η βλάβη είναι σημαντική και θέλει χρόνο για αποκατάσταση, να φέρει μια σειρά ανατροπών στον προγραμματισμό του οδηγού. Εν μέσω μάλιστα των ημερών του Πάσχα και των διακοπών μια τέτοια βλάβη μπορεί να φέρει πολύ περισσότερες από τις αναμενόμενες ανατροπές.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος που μένει στον δρόμο από μηχανική βλάβη ή ατύχημα που μπορεί να έχει και τραυματισμό, καλείται να διαχειριστεί το έκτακτο γεγονός και εισέρχεται στην διαχείριση του απρόοπτου και την εκκίνηση μιας διαδικασίας μεταφοράς του οχήματος σε κάποιο συνεργείο για την αντιμετώπιση της βλάβης που έφερε την ακινητοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης