Τι ρίχνει τη λίμπιντο και πώς θα την… ανεβάσουμε

Τι ρίχνει τη λίμπιντο και πώς θα την… ανεβάσουμε

Από το άγχος της απόδοσης μέχρι τα αντιυπερτασικά που σας άλλαξε ο γιατρός, τα αίτια της μειωμένης λίμπιντο είναι πολλά, αλλά ευτυχώς σχεδόν όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν

210608170344_couple_bed
Εάν έχετε διαπιστώσει ότι η ερωτική σας επιθυμία και απόδοση έχουν σημειώσει έντονη κάμψη, τότε θα πρέπει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να αναζητήσετε τα αίτια της ελαττωμένης λίμπιντο, ενδεχομένως και με τη βοήθεια ενός ειδικού.

Εάν λόγου χάρη ένας άνδρας έχει μειωμένη ερωτική διάθεση και παρουσιάζει δυσκολία στη διατήρηση της στύσης, καλό είναι να απευθυνθεί σε έναν ουρολόγο. Αλλά τα προβληματα μπορεί να προέρχονται και από τυχόν αλλαγές στη φαρμακευτική αγωγή ενός ασθενούς. Η αλλαγή της αντιυπερτασικής αγωγής λόγου χάρη μπορεί να επηρεάσει και την στυτική λειτουργία κάτι που συνήθως αναφέρεται και στο φύλλο οδηγιών του φαρμάκου. Σημειώνεται επισης ότι οι παθολογικές καταστάσεις που έχουν συσχετιστεί με μειωμένη λίμπιντο είναι η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, η αρτηριοσκλήρυνση και οι παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης