Covid-free workout: Υπάρχουν επιλογές προπόνησης – Δείτε ποια σας ταιριάζει

Covid-free workout: Υπάρχουν επιλογές προπόνησης – Δείτε ποια σας ταιριάζει

Η πανδημία και το δεύτερο Lockdown άλλαξε και τις συνήθειές μας σε σχέση με την άθληση. Πώς μπορούμε να παραμείνουμε σε φόρμα την εποχή του κoρωνοϊού; Τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητά μας και ποιες είναι οι επιλογές μας;

201120160603_fitness-1280x720
Τους τελευταίους μήνες ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που επηρεάζει τα πάντα στη ζωή μας. Ενα από τα κύρια πράγματα που έχει αλλάξει στην καθημερινότητά μας ο κορωνοϊός είναι ο τρόπος που εργαζόμαστε – η πανδημία οδήγησε στο μεγαλύτερο «πείραμα» εργασίας από το σπίτι στην ανθρώπινη ιστορία. Η δουλειά από το σπίτι, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, ήρθε για να μείνει και πλέον αρκετές δραστηριότητες, όπως οι συναντήσεις απομακρυσμένων συνεργατών, μέσω video chat, zoom teams πρόκειται να συνεχιστούν και μετά την πανδημία.

Αναλυτές τονίζουν ότι αρκετοί εργοδότες σκέφτονται να επιτρέπουν τουλάχιστον στο 25% των εργαζομένων να δουλεύει από το σπίτι του. «Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψουμε σύντομα σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι θα δουλεύουν από τα γραφεία τους», υπογράμμισε η Sampriti Ganguli, CEO του Arabella Advisors (φιλανθρωπική συμβουλευτική εταιρεία).

Διαβάαστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης