Σακχαρώδης Διαβήτης: Πότε τον καλύπτουν τα συμβόλαια υγείας

Σακχαρώδης Διαβήτης: Πότε τον καλύπτουν τα συμβόλαια υγείας

Η ιδιωτική ασφάλιση ήρθε από πολύ νωρίς αντιμέτωπη με την επίμαχη νόσο και πλέον προσφέρει στους πελάτες της κάλυψη μέσα από συμβόλαια υγείας, υπό προϋποθέσεις που σχετίζονται πρωτίστως με τον χρόνο εκδήλωσής της. Ενημερωθείτε

190820150052_diabetes-1280x720
Έχει χαρακτηριστεί ως «σιωπηλός δολοφόνος» και όχι άδικα, αφού δρα αθόρυβα, χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτός, τουλάχιστον από την πλειονότητα των ασθενών. Ο λόγος για τον σακχαρώδη διαβήτη, από τον οποίο νοσούν σήμερα περισσότεροι από 700.000 Έλληνες, με τις εκτιμήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο να ανεβάζουν τον αριθμό των διαγνωσμένων ασθενών σε περίπου 463 εκατομμύρια μέχρι το 2045.

Η ιδιωτική ασφάλιση ήρθε από πολύ νωρίς αντιμέτωπη με την επίμαχη νόσο και πλέον προσφέρει στους πελάτες της κάλυψη μέσα από συμβόλαια υγείας, υπό προϋποθέσεις που σχετίζονται πρωτίστως με τον χρόνο εκδήλωσής της. Εάν, δηλαδή, ο ασφαλισμένος νόσησε από την ασθένεια μετά την σύναψη του συμβολαίου, τότε αποζημιώνεται όπως σε κάθε άλλη περίπτωση και εφόσον έχει παρέλθει ένα διάστημα, το οποίος συνήθως δεν ξεπερνά τον έναν χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης