Διαβήτης – Holter Σακχάρου: Πόσο κερδισμένοι είναι οι ασθενείς από την 24 καταγραφή γλυκόζης

Διαβήτης – Holter Σακχάρου: Πόσο κερδισμένοι είναι οι ασθενείς από την 24 καταγραφή γλυκόζης

H συνεχής καταγραφή του σακχάρου με το «Holter Σακχάρου CGM» είναι μια εφαρμογή σύγχρονης τεχνολογίας για την κλινική παρακολούθηση των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη, που συνιστά μια ασφαλή μέθοδο ελέγχου των συνεχών μεταβολών του σακχάρου τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας

diabetes-1
Ως ενδοκρινολόγος φροντίζοντας καθημερινά ασθενείς από όλες τις ηλικιακές ομάδες με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΣΔ,1+2) ολοκληρώνω την κλινική παρακολούθηση των ασθενών με την εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας, όπως είναι η συνεχής καταγραφή του σακχάρου με το «Holter Σακχάρου CGM (Continuous Glucose Monitoring)».

Η πλειοψηφία των ασθενών που το χρησιμοποιούν βλέπουν οφέλη, και αισθάνονται πολύ πιο σίγουροι, διότι εκτιμούν το γεγονός ότι είναι μια ασφαλής μέθοδος ελέγχου των συνεχών μεταβολών του σακχάρου τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Είναι γνωστό ότι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, επηρεάζονται από τις διατροφικές συνήθειες καθώς και από τη θεραπεία που λαμβάνει ο ασθενής, είτε αυτή είναι αντιδιαβητικά δισκία είτε είναι ινσουλινοθεραπεία. Το Holter Σακχάρου καταγράφει συνεχώς αυτές τις μεταβολές, χωρίς να χρειάζεται οι ασθενείς να ελέγχουν συνεχώς το σάκχαρό τους.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης