Ταξίδι Τραμπ στην Ινδία: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Μελάνια

Ταξίδι Τραμπ στην Ινδία: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Μελάνια

Το πρώην μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις και με λευκή ολόσωμη φόρμα του Γάλλου σχεδιαστή Ερβέ Πιέρ

000_1P96FT
Οι εμφανίσεις της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, της 49χρονης Μελάνια Τραμπ, δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν τροφή για σχολιασμό και να μην ξεχωρίσουν από το ταξίδι - αστραπή του Ντόναλντ Τραμπ στην Ινδία, το οποίο δεν είχε - αν μη τι άλλο - και ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον.

Το πρώην μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις με λευκή ολόσωμη φόρμα του Γάλλου σχεδιαστή Ερβέ Πιέρ, ο οποίος ντύνει συχνά την πρώτη κυρία. Με αυτό το ντύσιμο κατέβηκε τα σκαλιά του αεροσκάφους κατά την άφιξή της στην Ινδία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του επισκέφθηκαν στην πόλη Άγκρα και βρέθηκαν στο Τατζ Μαχάλ, το συγκρότημα που έκτισε ο Μογγόλος αυτοκράτορας Σαχ Τζαχάν, για να τιμήσει την αγαπημένη του σύζυγο, Μουμτάζ Μαχάλ, που έφυγε από τη ζωή κατά την διάρκεια του τοκετού, το 1631.

Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ περπάτησε χέρι - χέρι στο μνημείο της «παντοτινής αγάπης» ενώ ο πλανητάρχης έγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών: «Το Τατζ Μαχάλ εμπνέει θαυμασμό. Διαχρονική κληρονομιά στην πλούσια και ποικιλόμορφη ινδική παράδοση. Ευχαριστούμε Ινδία».

Κλείσιμο
Σχολείο στην Ινδία επισκέφθηκε, ακόμη, η Μελάνια Τραμπ, συνομίλησε με μικρούς μαθητές, ενώ της προσέφεραν και ένα μπουκέτο με λουλούδια. 

Σε μια από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν, επέλεξε να φορέσε μίντι φόρεμα, floral, της σχεδιάστριας Καρολίνα Χερέρα, αξίας άνω των χιλίων δολαρίων. 

000_1PA9WH
000_1PA30P
000_1PB111
000_1PB116
000_1PB119
068_AA_25022020_28838
068_AA_25022020_28841
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης