«Επίθεση» Ερντογάν σε Χαφτάρ: Αναξιόπιστος και άνθρωπος του σκότους - Η απάντηση του Λιβυκού Εθνικού Στρατού

«Επίθεση» Ερντογάν σε Χαφτάρ: Αναξιόπιστος και άνθρωπος του σκότους - Η απάντηση του Λιβυκού Εθνικού Στρατού

Ο Τούρκος πρόεδρος κατέκρινε τον Λίβυο στρατάρχη, λίγες ημέρες πριν την επικείμενη συνάντησή τους στο Βερολίνο - Λιτή, αλλά περιγραφική η απάντηση του Λιβυκού Εθνικού Στρατού μέσω Twitter

erdogan_main
Μάλλον δεν άρεσε και πολύ στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η επίσκεψη του Λίβυου στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στην Ελλάδα, λίγες ημέρες πριν μεταβεί στο Βερολίνο για τη διεθνή διάσκεψη, που θα έχει σαν βασικό θέμα την εκεχειρία στη Λιβύη.

Μετά την προσευχή έξω από το τζαμί της Κωνσταντινούπολης, ο Ερντογάν σε δηλώσεις που έκανε, «επιτέθηκε» στον Χαφτάρ, χαρακτηριζόντάς τον «αναξιόπιστο» και άνθρωπο «του σκότους».

«Η αλήθεια είναι πως δεν διαβάζω το σκότος. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άνθρωπος αξιόπιστος. Χθες συνέχισαν να βομβαρδίζουν τη Τρίπολη. Εμείς θα το δούμε αυτό πολύ καθαρά στο Βερολίνο. Θα δούμε και τι θα κάνουν μία δύο μέρες μετά το Βερολίνο» είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Λιβυκού Εθνικού Στρατού

Ο επίσημος λογαριασμός του Λιβυικού Εθνικού Στρατού «απάντησε» στη δήλωση του Ερντογάν περί του «αναξιόπιστου» Χαφτάρ με έναν άκρως λιτό, αλλά περιγραφικό τρόπο: παρουσίασε τη σχετική δήλωση του Τούρκου προέδρου, συνοδευόμενη από μια φατσούλα, η οποία «έχει σκάσει στα γέλια».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης