#No pants subway: Χαμός στο Twitter για την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Παντελόνι

#No pants subway: Χαμός στο Twitter για την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Παντελόνι

Η ημέρα που ξεκίνησε ως πλάκα από τις ΗΠΑ  και  εξελίχθηκε σε διεθνή ημέρα που οι οπαδοί της την... τιμούν τα τελευταία  19 χρόνια  σε όλο τον κόσμο

nopantsubway12
Για 19η χρονιά το επιβατικό κοινό στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε πολλές ακόμη μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο αντίκρισε ένα περίεργο θέαμα.

Ομάδες ατόμων, κυρίως νέων σε ηλικία, εμφανίστηκαν στους συρμούς του Μετρό φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους για να γιορτάσουν και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Παντελόνι.





Κλείσιμο
Το μεσημέρι της Κυριακής ενθουσιασμένοι οι συμμετέχοντες έφτασαν στους σταθμούς του μετρό με έναν και μόνο στόχο: Να επιβιβαστούν, αψηφώντας τις τσουχτερές θερμοκρασίες, χωρίς το παντελόνι τους.



Η ημέρα χωρίς παντελόνι ξεκίνησε το 2002 από μία ομάδα κωμικών την «Improv Everywhere». Τότε στο πλαίσιο μίας φάρσας επτά άτομα επιβιβάστηκαν στους συρμούς χωρίς να φορούν το παντελόνι τους. Ωστόσο η πλάκα αυτή φαίνεται πως εξελίχθηκε σε μία διεθνή ημέρα που κρατάει 19 ολόκληρα χρόνια και φαίνεται να έχει... παρασύρει πολλές μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.




Οι συμμετέχοντες εμφανίζονται στις αποβάθρες μόνο με τα εσώρουχα από τη μέση και κάτω με τα φωτογραφικά κλικς να παίρνουν φωτιά.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης