Η ανάρτηση της Μελάνια για τον Santa Claus και τα παιδιά προκάλεσε... δηλητηριώδη σχόλια στο Twitter

Η ανάρτηση της Μελάνια για τον Santa Claus και τα παιδιά προκάλεσε... δηλητηριώδη σχόλια στο Twitter

Τι γίνεται με τα παιδιά των μεταναστών που είναι μέσα στα κλουβιά, αναρωτήθηκαν πολλοί χρήστες της πλατφόρμας, κατηγορώντας την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για υποκρισία

santaa
Μια ανάρτηση εορταστικής θεματολογίας από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, που συνοδευόταν από μία λαμπερή φωτογραφία της, στάθηκε αφορμή για να δεχθεί πλήθος επικριτικών σχολίων στο Twitter.

Η Μελάνια Τραμπ πόσταρε μια φωτογραφία της στο Twitter όπου εμφανίζεται καθισμένη μπροστά από ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, περιστοιχισμένη από δώρα, να μιλάει στο τηλέφωνο. «Παραμονή Χριστουγέννων και ο Άι Βασίλης εργάζεται σκληρά για να παραδώσει δώρα σε παιδιά σε όλο τον κόσμο. Μια υπέροχη παράδοση. Ευχαριστώ @NoradSanta που μου επέτρεψες να βοηθήσω παιδιά να παρακολουθήσουν την πορεία του!», έγραψε η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ στη συνοδευτική λεζάντα.



Υπενθυμίζεται ότι το NORAD Tracks Santa είναι ένα ετήσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που διοργανώνει η Διοίκηση Εναέριας Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (NORAD) για μικρά και... μεγάλα παιδιά. Εδώ και εξήντα χρόνια η NORAD παρέχει κάθε παραμονή Χριστουγέννων ψηφιακή ιχνηλάτηση της πορείας του θρυλικού «Santa Claus» καθώς το παραδοσιακό του έλκηθρο με τους ταράνδους διασχίζει όλη την γη, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά. Συμμετέχοντας και φέτος, όπως και πέρυσι, σε αυτό το πρόγραμμα, η Μελάνια δέχτηκε τηλεφωνήματα από παιδιά, βοηθώντας τα να εντοπίσουν το έλκηθρο του Άι Βασίλη.

Πολλοί χρήστες ωστόσο δεν είδαν με καλό μάτι την συγκεκριμένη ανάρτηση της Μελάνια, κατηγορώντας την για υποκρισία. «Μήπως βοήθησες τον Άι Βασίλη να εντοπίσει τα παιδιά των μεταναστών που είναι στα κέντρα κράτησης;» έγραψε ένας χρήστης κάτω από το ποστ της, συνοδεύοντας το σχόλιό του με μια σχετική φωτογραφία.

Κλείσιμο
«Νοιάζεσαι μόνο για το χρήμα», έγραψε ένας άλλος σχολιαστής. «Ως Πρώτη Κυρία δεν έχεις κάνει τίποτα για να βοηθήσεις τα παιδιά μεταναστών που είναι φυλακισμένα σε κλουβιά», προσθέτει ένα άλλο σχόλιο.

Υπήρχαν πάντως και χρήστες που έσπευσαν να υπερασπιστούν τη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας τους επικριτές της ότι σπεύδουν να της τα «χώσουν» ακόμα και όταν συμμετέχει σε πρόγραμμα που προσφέρει χαρά σε χιλιάδες παιδιά.

twitter-3
twitter-4

twitter-1
twitter-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης