ΗΠΑ: Μετ' εμποδίων ο εορτασμός της Ημέρας των Ευχαριστιών

ΗΠΑ: Μετ' εμποδίων ο εορτασμός της Ημέρας των Ευχαριστιών

Ακραία καιρικά φαινόμενα απειλούν να ανατρέψουν τα σχέδια ταξιδιωτών - Πάνω από 55 εκατομμύρια Αμερικανοί σχεδιάζουν να ταξιδέψουν τα επόμενα 24ωρα

21950083
Πάνω από 55 εκατομμύρια Αμερικανοί σχεδιάζουν να ταξιδέψουν τα επόμενα 24ωρα για να γιορτάσουν την «Ημέρα των Ευχαριστιών» εάν δεν τους ανατρέψει τα σχέδια το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, πολλές κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ θα βρεθούν αντιμέτωπες με θυελλώδεις ανέμους και πολικές θερμοκρασίες.

Παράλληλα, στα βορειοδυτικά αναμένεται ένας μίνι κυκλώνας με βροχές και καταιγίδες που έρχονται από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Σύμφωνα με στοιχεία του CNN, στα περισσότερα αεροδρόμια επικρατεί αναβρασμός τις τελευταίες ώρες.

Περίπου 31,6 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να ταξιδέψουν με αμερικανικές αερογραμμές κατά τις διακοπές των Ευχαριστιών, καιρού επιτρέποντος.

Οι καθυστερήσεις πτήσεων είναι δεδομένες σε πολλά αεροδρόμια, όπως αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος.

21950439


Ο γιγαντιαίος «ήλιος» Γιαπωνέζας εικαστικού θα ανέβει στον ουρανό του Μανχάταν

Σε λίγες ώρες, ένας γιγαντιαίος «ήλιος» της Γιαπωνέζας εικαστικού Γιαγιόι Κουσάμα θα επιχειρήσει να ανέβει στον ουρανό του Μανχάταν κατά την ετήσια παρέλαση του Macy’s για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Κλείσιμο
Η παρέλαση στη Νέα Υόρκη αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 3,5 εκατομμύρια θεατές και περισσότερους από 50 εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως.

Στο μπαλόνι-ήλιος «Love Flies Up to the Sky», η Κουσάμα χρησιμοποιεί τη γλώσσα της σειράς έργων ζωγραφικής της «My Eternal Soul», σειρά την οποία ξεκίνησε το 2009.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι, παρά το γεγονός ότι αναμένονται ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, δεν θα απειλήσουν τα ευφάνταστα μπαλόνια που δίνουν κάθε χρόνο το παρών .

Υπενθυμίζεται ότι η «Ημέρα των Ευχαριστιών» εορτάζεται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου. Αποκαλείται και «Ημέρα της Γαλοπούλας» διότι σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου που κρατάει ως την Πρωτοχρονιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης