Τα tweets που αντάλλαξαν Ερντογάν και Τραμπ και το «δηκτικό» μήνυμα του Τούρκου προέδρου

Τα tweets που αντάλλαξαν Ερντογάν και Τραμπ και το «δηκτικό» μήνυμα του Τούρκου προέδρου

«Κύριε πρόεδρε, πολλές περισσότερες ζωές θα σωθούν όταν νικήσουμε την τρομοκρατία, που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας», ανέφερε ο Ερντογάν 

erdogan-trump
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι επετεύχθη συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ για κατάπαυσης πυρός στην Β. Συρία για 120 ώρες οι πρόεδροι των δύο χωρών μέσα από το Twitter αντάλλαξαν μηνύματα.

Πρώτος τον χορό των tweets άνοιξε ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος χρησιμοποίησε πανηγυρικούς τόνους για τη συμφωνία, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «εκατομμύρια ζωές θα σωθούν».

Το tweet του Τραμπ

Δηκτική ήταν η απάντηση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν: «Κύριε Πρόεδρε, πολύ περισσότερες ζωές θα σωθούν όταν νικήσουμε την τρομοκρατία».

Με ανάρτηση στο twitter δήλωσε πως είναι πεπεισμένος πως οι κοινές προσπάθειες με τις ΗΠΑ θα προάγουν την ειρήνη και τη σταθερότητα μετά τη συμφωνία Άγκυρας και Ουάσινγκτον για παύση της τουρκικής στρατιωτικής επίθεσης στη βορειοανατολική Συρία.

«Κύριε πρόεδρε, πολλές περισσότερες ζωές θα σωθούν όταν νικήσουμε την τρομοκρατία, που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας. Είμαι πεπεισμένος πως αυτή η κοινή προσπάθεια θα προάγει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας», πρόσθεσε.

Το tweet – απάντηση του Ερντογάν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης