Μπέρνι Σάντερς: Στις 15 Οκτωβρίου επιστρέφει στην πολιτική σκηνή μετά το καρδιακό πρόβλημα

Μπέρνι Σάντερς: Στις 15 Οκτωβρίου επιστρέφει στην πολιτική σκηνή μετά το καρδιακό πρόβλημα

Θα συμμετάσχει στο επόμενο ντιμπέιτ των Δημοκρατικών - Αισθάνθηκε δυσφορία στο στήθος και στην πορεία υποβλήθηκε σε επέμβαση κατά την οποία του τοποθετήθηκαν δύο στεντ

sanders_5
Απάντηση στο ερώτημα, περί επανόδου, που εύλογα ανέκυψε μετά το καρδιακό πρόβλημα που παρουσιάστηκε Μπέρνι Σάντερς, δόθηκε από το επιτελείο του υποψηφίου για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Ο γερουσιαστής, που υποβλήθηκε κατεπειγόντως σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, θα επανέλθει σύντομα στο πολιτικό προσκήνιο.

Όπως έγινε συγκεκριμένα γνωστό, θα παραστεί στην επόμενη τηλεμαχία των 12 υποψηφίων των Δημοκρατικών, στις 15 Οκτωβρίου.

Ο 78χρονος Σάντερς κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Λος Άντζελες για την οπλοκατοχή, αισθάνθηκε πόνους στον θώρακα.

Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με μια φραγμένη αρτηρία και οι γιατροί του τοποθέτησαν δύο στεντ.

Ανέστειλε μέχρι νεωτέρας την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά ένας στέλεχος του επιτελείου του ανέφερε ότι ο γερουσιαστής από το Βερμόντ θα παραστεί στο ντιμπέιτ, στο οποίο θα συμμετέχουν οι 12 επικρατέστεροι υποψήφιοι για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

«Θα βρίσκεται στο ντιμπέιτ», τόνισε εκπρόσωπος της προεκλογικής του ομάδας.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, o Μπέρνι Σάντερς, ο μεγαλύτερος σε ηλικία υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τον Τζο Μπάιντεν.

Από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζεται σοσιαλιστής - Δημοκρατικός, ενώ το 2016 έχασε τη μάχη για το χρίσμα από την Χίλαρι Κλίντον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης