Μπέρνι Σάντερς: Πρόβλημα με την καρδιά του - Υποβλήθηκε σε επέμβαση

Μπέρνι Σάντερς: Πρόβλημα με την καρδιά του - Υποβλήθηκε σε επέμβαση

Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του - Το πρόβλημα καρδιάς παρουσιάστηκε στον Σάντερς ενώ βρισκόταν στο Λας Βέγκας - Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι η μια αρτηρία του ήταν βουλωμένη

1l7FhAS7
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης απασχολεί έντονα τις τελευταίες ώρες η περιπέτεια υγείας του Μπέρνι Σάντερς, υποψήφιου για το χρίσμα των Δημοκρατικών, καθώς αναγκάστηκε να διακόψει την προεκλογική του εκστρατεία. Αυτόματα το ερώτημα που ανακύπτει είναι εάν ο 78χρονος Αμερικανός Γερουσιαστής, μετά τη δυσφορία που αισθάνθηκε στο στήθος, εξαιτίας φραγμένης αρτηρίας, θα επανέλθει στον αγώνα.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κατά την οποία έγινε τοποθέτηση δύο στεφανιαίων στεντ. 

Το πρόβλημα καρδιάς παρουσιάστηκε στον Σάντερς, την Τρίτη, ενώ βρισκόταν στο Λας Βέγκας, στο πλαίσιο προεκλογικής συγκέντρωσης όπου θα μιλούσε για την οπλοκατοχή. Ξαφνικά αισθάνθηκε πόνο στο στήθος, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι η μια αρτηρία του ήταν βουλωμένη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τζεφ Γουίβερ, επί σειρά ετών συμβούλου του, μετά την επέμβαση ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών μπορεί να επικοινωνήσει με τους γύρω του, ωστόσο θα χρειαστεί ξεκούραση τις επόμενες ημέρες.

Οι εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της εκστρατείας του, ακυρώνονται, ενώ θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση όταν ο Σάντερς είναι έτοιμος να επανέλθει στην προεκλογικό αγώνα.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, o Μπέρνι Σάντερς, ο μεγαλύτερος σε ηλικία υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών,  βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τον Τζο Μπάιντεν.

Από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζεται σοσιαλιστής - Δημοκρατικός, ενώ το 2016 έχασε τη μάχη για το χρίσμα από την  Χίλαρι Κλίντον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης