ΗΠΑ κατά Λουξεμβούργου για... τα μάτια του Μπόρις Τζόνσον

ΗΠΑ κατά Λουξεμβούργου για... τα μάτια του Μπόρις Τζόνσον

Ο Αμερικανός πρεσβευτής Γούντι Τζόνσον χαρακτήρισε εξωφρενική την συμπεριφορά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου απέναντι στον Βρετανό πρωθυπουργό

woody-johnson-ena
Άστραψε και βρόντηξε ο Αμερικανός πρεσβευτής, Γούντι Τζόνσον, επικρίνοντας την εξωφρενική - όπως την χαρακτήρισε- συμπεριφορά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπέτελ, απέναντι στον Βρετανό ομόλογό του, Μπόρις Τζόνσον.

Κατά την επίσκεψή του στο Λουξεμβούργο, ο Μπόρις Τζόνσον δεν παρέστη στην συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί, εξαιτίας των διαδηλωτών που φώναζαν συνθήματα σε βάρος του.

Τότε ο Ξαβιέ Μπέτελ μιλώντας στους δημοσιογράφους τα... είπε ένα χεράκι στον Τζόνσον για τις κινήσεις του σε ό,τι αφορά το Brexit. Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αμφισβήτησε τους συνεχείς ισχυρισμούς του Λονδίνου ότι υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις για το Brexit.

«Χρειαζόμαστε περισσότερα από λόγια», είπε ο Μπέτελ.

Σήμερα, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ έκανε λόγο για απαράδεκτη μεταχείριση του Μπόρις Τζόνσον από τον ηγέτη του Λουξεμβούργου λέγοντας ότι αυτό δείχνει γιατί το Ηνωμένο Βασίλειο επιθυμεί να εγκαταλείψει την Ε.Ε.

Ο Γούντι Τζόνσον δήλωσε ότι ο Ξαβιέ Μπέτελ σαφώς ήθελε να «παγιδεύσει» τον πρωθυπουργό της Βρετανίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λουξεμβούργο. Τόνισε επίσης ότι η Βρετανία είναι να ισχυρό έθνος και δεν χρειαζόταν «διαλέξεις» για το Brexit.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης