ΗΠΑ: Ένας νεκρός και 15 τραυματίες από έκρηξη αερίου στη Νότια Καλιφόρνια

ΗΠΑ: Ένας νεκρός και 15 τραυματίες από έκρηξη αερίου στη Νότια Καλιφόρνια

Πώς περιγράφει ο γείτονας την έκρηξη και τις σκηνές χάους που ακολούθησαν - Νεκρός είναι ένας υπάλληλος της εταιρείας αερίου

california1
Τραγωδία με έναν νεκρό και 15 τραυματίες σημειώθηκε στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μετά από μεγάλη έκρηξη φυσικού αερίου σε σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφοριες, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παροχής αερίου κλήθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο μετά από παράπονα για μία περίεργη μυρωδιά.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι. Το σπίτι κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε. Υλικά εκτοξεύθηκαν σε διπλανά σπίτια, ενώ οι φλόγες πετάχτηκαν σε ύψος 8-10 μέτρων.

Στο σημείο είχαν σπεύσει πριν την έκρηξη πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς ήταν φανερό ότι πρόκειται για διαρροή αερίου.

Η εταιρεία αερίου ανακοίνωσε ότι ένας υπάλληλος δικός της σκοτώθηκε κατά την έκρηξη, ενώ η αστυνομία της πόλης Murrieta, επιβεβαίωσε άλλους 15 τραυματίες.

Κλείσιμο
Ο ιδιοκτήτης του διπλανού σπιτιού, ο 63χρονος Kevin McKinney, δήλωσε ότι «ήταν μία τεράστια έκρηξη. Αμέσως μετά ακούσαμε κραυγές και είδαμε ανθρώπους να τρέχουν έξω». Ο ίδιος είδε έναν άντρα να βρίσκεται στο πεζοδρόμιο ακούνητος, τον οποίο παρέλαβε το ασθενοφόρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης