Βερολίνο: «Παγώνουν» για πέντε χρόνια τις αυξήσεις στα ενοίκια

berlin_housing

Πρόκειται για μια πρώτη προσπάθεια να «τιθασευτούν» οι υψηλές τιμές των ακινήτων στη γερμανική πρωτεύουσα, έπειτα από πιέσεις κατοίκων, που διαμαρτύρονται ότι η πόλη τους έχει γίνει υπερβολικά ακριβή

Η κυβέρνηση της πόλης του Βερολίνου, που αποτελεί κρατίδιο της γερμανικής ομοσπονδίας, ενέκρινε την Τρίτη την αναστολή, για πέντε χρόνια, της αύξησης των ενοικίων.

Πρόκειται για μια πρώτη προσπάθεια να «τιθασευτούν» οι υψηλές τιμές των ακινήτων στη γερμανική πρωτεύουσα, έπειτα από πιέσεις κατοίκων, που διαμαρτύρονται ότι η πόλη τους έχει γίνει υπερβολικά ακριβή.

Η γερουσιαστής για την Αστική Ανάπτυξη και τη Στέγαση στο Βερολίνο, Κάτριν Λόμπσερ, δήλωσε πως το πενταετές πάγωμα των ενοικίων, που σχεδιαζόταν αρχικά να τεθεί σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2020, ισχύει από σήμερα, 18 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

παγωμα των ενοικίων

σημαίνει μείωση επενδύσεων σε ακίνητα, περιορισμό διαθεσίμων ακινήτων για ενοικίαση και επομένως ανικανοποίητη ζήτηση, ευνοϊκή μεταχείριση των σημερινών ενοικιαστών σε σχέση με τους μελλοντικούς. Και βέβαια το Βερολίνο, πέρα από τις δεκάδες χιλιάδες Τούρκους είναι άντρο αριστεριστών και πάσης φύσεως εναλλακτικών με αριστερή αντικαπιταλιστική Διοίκηση. Βέβαια, όλοι οι παραπάνω στον προσωπικό τους βίο είναι φουλ βολεμένοι, απλά κάνουν πολιτική με τα λεφτά των άλλων.

χαχαχα

Δε θα ρωτήσουν τον Αδώνιδα να τους εξηγήσει τον καπιταλισμό;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trumppompeo0

Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωνε ότι δεν υποσχέθηκε στους Κούρδους ότι θα τους προστατεύει 400 χρόνια! - Είπε ότι, αν η Άγκυρα συμπεριφερθεί άσχημα, οι ΗΠΑ θα θέσουν δασμούς στα τουρκικά προϊόντα

45
zuk0

Όπως αποκάλυψε το Facebook, το δίκτυο που αποδίδεται στο Internet Research Agency (IRA) της Ρωσίας χρησιμοποιούσε 50 λογαριασμούς στο Instagram - Είχε συγκεντρώσει 246.000 ακόλουθους, ασχολούμενο με «διχαστικά ζητήματα αμερικανικής πολιτικής»

21789574

Η ύπατη Αρμοστής του Οργανισμού έκανε λόγο για ανησυχητικές καταγγελίες υπέρμετρης χρήσης βίας από τις δυνάμεις ασφαλείας - Τουλάχιστον 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πιθανώς έως και 13, ενώ 44 έχουν τραυματιστεί, 9 εκ των οποίων σοβαρά