Παρουσιαστής του BBC «δίνει» δημοσίως την κόρη του: Το δωμάτιό σου είναι απαράδεκτο

Παρουσιαστής του BBC «δίνει» δημοσίως την κόρη του: Το δωμάτιό σου είναι απαράδεκτο

Ο παρουσιαστής του BBC δημοσίευσε φωτογραφία από το ακατάστατο δωμάτιο της 19χρονης κόρης του - «Είσαι σχεδόν 19 χρονών και με έχει κουράσει»

cambell1
Με μια μάλλον σκληρή μέθοδο «σωφρονισμού» επεδίωξε παρουσιαστής του ραδιοφώνου του BBC να βάλει μυαλό στην κόρη του, που μάλλον δεν εννοεί να έχει καθαρό και τακτοποιημένο το δωμάτιό της.

Ο Νίκι Κάμπελ έβγαλε μία φωτογραφία από τον «βομβαρδισμένο» χώρο και αφού τη δημοσίευσε στο προφίλ του στο twitter, της τα «έχωσε» κανονικά.

«Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο. Είσαι σχεδόν 19 χρονών και κουράστηκα απ' αυτό. Δεν με νοιάζει που θα το καθαρίσεις. Πραγματικά με ενοχλεί» έγραψε ο Κάμπελ κάτω από τη φωτογραφία.

Ο 58χρονος παρουσιαστής έχει 141.300 ακολούθους, που είδαν (και σχολίασαν) το δωμάτιο της κόρης του. Κάποιοι χρήστες τον επέπληξαν για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα, καθώς όπως είπαν, ως πατέρας την ντρόπιασε δημόσια.

Στη συνέχεια, ο Κάμπελ παραδέχθηκε ότι ήταν άνιση επίδειξη ισχύος και μάλλον κατάλληλη, όμως στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν αστείο, προσθέτοντας ότι είχε την άδειά της να φωτογραφήσει το δωμάτιο και να το μοιραστεί στο twitter.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης