Πυροβολισμοί σε τελετή αποφοίτησης Λυκείου στην Αλαμπάμα: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες

Πυροβολισμοί σε τελετή αποφοίτησης Λυκείου στην Αλαμπάμα: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες

Η τραγωδία ξεκίνησε με αφορμή τον καυγά δύο γυναικών

alabama_school
Ξεκίνησε ως γιορτή και ολοκληρώθηκε ως τραγωδία... Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και άλλα οκτώ τραυματίστηκαν σοβαρά σε πόλη της Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν σε πάρτι αποφοίτησης Λυκείου, με αφορμή τον καυγά δύο γυναικών.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Atmore, κοντά στα σύνορα με τη Φλόριντα στο πάρτι αποφοίτησης του Escambia County High School.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο γυναίκες ήρθαν στα χέρια, με συνέπεια να επικρατήσει πανικός. Οι παριστάμενοι έσπευσαν να τις χωρίσουν, ώστε να μην χαλάσει το πάρτι, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί, συνέπεια των οποίων ήταν ο τραυματισμός πολλών ατόμων και ο θάν θάνατος ενός εξ αυτών.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν περίπου στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι πυροβολισμοί συνεχίζονταν, ενώ εντόπισαν στο πάτωμα της αίθουσας ένα άτομο που είχε ήδη καταλήξει.

Ο εκπρόσωπος του σχολείου επιβεβαίωσε τον αριθμό των θυμάτων, λέγοντας πως πρόκειται για παιδιά που αποφοιτούσαν φέτος, αλλά και παιδιά που είχαν αποφοιτήσει πέρυσι, τα οποία, ως είθισται, δίνουν το «παρών» στην τελετή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης