Ένα τρίχρονο αγοράκι βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό

_106581334_

Διακινητές το παράτησαν στη μέση του πουθενά - Το παιδάκι έκλαιγε και βρισκόταν σε σύγχυση, όταν το εντόπισαν οι συνοριοφύλακες

Ένα τρίχρονο αγοράκι που έκλαιγε με αναφιλητά, εντοπίστηκε να περιπλανιέται ολομόναχο σε ένα χωράφι στα νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών, κοντά στο Μεξικό.

Η Αρχή αμερικανικών Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων ανέφερε αργά χθες ότι το όνομα του παιδιού και τηλέφωνα επικοινωνίας ήταν γραμμένα στα παπούτσια του.

_106581338_


Το παιδάκι εγκαταλείφθηκε εκεί από διακινητές μεταναστών. Συνοριοφύλακες το μετέφεραν στο τμήμα και πλέον προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την οικογένειά του.

Το αμερικανικό δίκτου NBC News, που πρώτο μετέδωσε την ιστορία, ανέφερε ότι το παιδί έκλαιγε και βρισκόταν σε σύγχυση.

_1065808


Ίδρυμα που αναλαμβάνει την επανένωση οικογενειών, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του παιδιού.

Μόνο τον Μάρτιο, Αμερικανοί συνοριοφύλακες συνέλαβαν σχεδόν 9000 ασυνόδευτους ανηλίκους και περισσότερους από 20.000 από τον Ιανουάριο.

Οι περισσότεροι ανήλικοι είναι συνήθως έφηβοι από χώρες της Κεντρικής Αμερικής, που ταξιδεύουν μόνοι τους προς τον Βορρά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ωστόσο, είναι μικρά παιδιά που έφθασαν με έναν ενήλικα συγγενή τους ή έναν διακινητή μεταναστών. Καθημερινά καταγράφονται και αφίξεις γονέων που μεταφέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους ή τα κρατάνε από το χέρι.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης