Κινέζος επιχείρησε να σκοτώσει γυναίκα και κόρη, πριν πέσει με το αυτοκίνητο πάνω σε 18 πεζούς

Κινέζος επιχείρησε να σκοτώσει γυναίκα και κόρη, πριν πέσει με το αυτοκίνητο πάνω σε 18 πεζούς

Επτά νεκροί και 14 τραυματίες είναι ο απολογισμός από τη δράση του 44χρονου άντρα, ο οποίος έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα - Νεκρός ο δράστης από πυρά αστυνομικών

china_main
Επτά άνθρωποι νεκροί, 14 τραυματίες και πολλά ερωτηματικά είναι το αποτέλεσμα της δράσης ενός 44χρονου Κινέζου, ο οποίος προκάλεσε χάος στην πόλη Zaoyang, στην επαρχία Hubei της Κεντρικής Κίνας.

Ο Cui Lidong επιχείρησε να σκοτώσει τη σύζυγο και την κόρη του στο σπίτι που διέμεναν και αφού τις τραυμάτισε σοβαρά, διατηρώντας την αίσθηση ότι τις δολοφόνησε, οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζοδρόμιο, σκοτώνοντας έξι άτομα και τραυματίζοντας άλλα οκτώ.

Ακολούθως εγκατέλειψε το όχημά του και έκλεψε ένα ασθενοφόρο προκειμένου να διαφύγει, τραυματίζοντας άλλους τέσσερις ανθρώπους.

Στο σημείο έσπευσαν σε ελάχιστα λεπτά οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, οι άνδρες της οποίας πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 44χρονο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το παρελθόν ο δράστης είχε παρουσιάσει ψυχολογικά προβλήματα και ήταν ιδιαίτερα ασταθής σε επίπεδο συμπεριφοράς.

china1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης