Γυναίκα έσωσε με αυτοθυσία μικρό αγόρι που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκυλιά

Γυναίκα έσωσε με αυτοθυσία μικρό αγόρι που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκυλιά

Το περιστατικό συνέβη στην Αίγυπτο - Ο μικρός Μοχάμεντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια

foto-dogseghy
Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε ένα μικρό αγόρι στην Αίγυπτο που σώθηκε μόνο χάρη στην παρέμβαση μιας άγνωστης σε αυτό γυναίκας που με αυτοθυσία έβαλε το κορμί της μπροστά στα ζώα για να προστατεύσει το παιδί.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας τα δύο σκυλιά φαίνονται αρχικά να παίζουν μεταξύ τους. Όταν το μικρό αγόρι, όμως, τρέχει τότε τα δύο σκυλιά το κυνηγούν και το προλαβαίνουν στην είσοδο ενός κτηρίου.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα φαίνονται τα σκυλιά να δαγκώνουν σε διάφορα σημεία το αγόρι που ακούει στο όνομα Μοχάμεντ Εχάμπ.

Ως από μηχανής θέος εμφανίζεται για τον μικρό Μοχάμεντ μια γυναίκα η οποία βάζει το κορμί της ως «ασπίδα» προκειμένου τα δύο σκυλιά να σταματήσουν να δαγκώνουν. Στα καρέ φαίνεται να παρεμβαίνει και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι είναι η ιδιοκτήτρια του ενός εκ των σκυλιών.

Frightening moment woman saves child from vicious dog attack


Κλείσιμο
Μετά την επίθεση ο Μοχάμεντ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια, το κεφάλι και τα πόδια.

Η ιδιοκτήτρια του ενός εκ των σκυλιών φέρεται να έχει ζητήσει συγγνώμη με τον πατέρα του μικρού αγοριού να μην την κάνει δεκτή και αντίθετα να ζητά την επιβολή κυρώσεων. Κατά πληροφορίες έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο ενώ με την υπόθεση έχει ασχοληθεί και ο υπουργός Δικαιοσύνης της Αιγύπτου δηλώνοντας ότι «θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις».


foto-dogseghy4
foto-dogseghy3
foto-dogseghy2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης