Αδιανόητο: 13χρονος βίασε την 6χρονη αδερφή του αφού είδε σκηνή σεξ στο παιχνίδι Grand Theft Auto

Αδιανόητο: 13χρονος βίασε την 6χρονη αδερφή του αφού είδε σκηνή σεξ στο παιχνίδι Grand Theft Auto

Συνέβη στη Βρετανία

gta-new1
Μια αδιανόητη υπόθεση εκδικάστηκε πριν από λίγα 24ωρα στη Βρετανία με κατηγορούμενο ένα αγόρι 13 ετών που βίασε την 6χρονη αδερφή του αφού είδε μια σκηνή σεξ στο ηλεκτρονικό παιχνίδι Grand Theft Auto.

dimosiev-1
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το αγόρι βίασε συνολικά τρεις φορές την αδερφή του στο σαλόνι και σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στο Wiltshire ενώ οι ενήλικοι είτε κοιμόντουσαν είτε βρίσκονταν σε άλλο χώρο στο ίδιο σπίτι.

Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης ένας από τους βιασμούς τους οποίους ομολόγησε το ανήλικο αγόρι έγινε αφού προσπαθησε να αναπαραστήσει μια σκηνή σεξ που είδε στο Grand Theft Auto, το οποίο, πάντως, απευθύνεται μόνο σε παιδιά ηλικίας άνω των 18 ετών λόγω των σκηνών βίας και σεξ που περιέχει.

Το δικαστήριο αποφάσισε την 12μηνη παραμονή του σε θεραπευτικό κέντρο προσθέτοντας ότι αν η θεραπεία ολοκληρωθεί τότε οι κατηγορίες θα μείνουν στο φάκελό του αλλά δεν θα του επιβληθεί ποινή περαιτέρω φυλάκισης.

Το 13χρονο αγόρι που στο μεγαλύτερο τμήμα της δίκης άκουγε χωρίς να αντιδρά, όταν ρωτήθηκε από τον δικαστή αν θα έκανε ξανά τα ίδια πράγματα απάντησε «θα είχα σταματήσει τον εαυτό μου, έχω καταλάβει πώς ό,τι έκανα ήταν λάθος».

Κλείσιμο
dimosiev-3
dimosiev-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης