«Μπηχτές» Κοέν στον Τραμπ: Πώς πάει στο Βιετνάμ όταν απαρνήθηκε τη στρατιωτική θητεία εκεί;

«Μπηχτές» Κοέν στον Τραμπ: Πώς πάει στο Βιετνάμ όταν απαρνήθηκε τη στρατιωτική θητεία εκεί;

Λίγες ώρες πριν από τη δεύτερη συνάντηση κορυφής Κιμ - Τραμπ ο πρώην δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου προσπαθεί να του κάνει... χαλάστρα

20776277
Χτύπημα κάτω από τη μέση για τον Τραμπ από τον Μάικλ Κοέν, πρώην δικηγόρο του Ντόναλντ Τραμπ, που προσπαθεί να επισκιάσει την σημερινή δεύτερη συνάντηση κορυφής με τον Κιμ γιονγκ Ουν στη Βιετνάμ, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο διεθνής Τύπος.

Ο επί σειρά ετών προσωπικός δικηγόρος και αυτοαποκαλούμενος «fixer» του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που πλέον έχει στραφεί εναντίον του πρώην εντολέα του, έσπευσε να ρίξει τα βέλη του στον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ ασκώντας του κριτική για την επίσκεψή του στο Βιετνάμ.

«Είναι ειρωνικό, πρόεδρε Τραμπ, να επισκέπτεστε αυτή τη στιγμή το Βιετνάμ», είναι η απάντηση του Κοέν στον Αμερικανό πρόεδρο προσθέτοντας ότι είχε απαρνηθεί να κάνει εκεί την στρατιωτική του θητεία στη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ.

Υπενθυμίζεται ότι, το Φθινόπωρο του 1968, ο Ντόναλντ Τραμπ εξαιτίας ενός ιατρικού προβλήματος, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, εξαιρέθηκε από τη στρατιωτική θητεία κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ. Κι αυτό ακριβώς επικαλέστηκε ο Κοέν για να επιτεθεί στον Αμερικανό πρόεδρο.

Σε σύντομες δηλώσεις του έπειτα από μια γεμάτη μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας κατέθετε επί εννέα ώρες κεκλεισμένων των θυρών στη Γερουσία, ο Κοέν δήλωσε , μεταξύ άλλων, πως θα εκθέσει σήμερα δημόσια τους λόγους για τους οποίους οι Αμερικανοί πρέπει να πιστέψουν τον ίδιο και όχι τον αρχηγό του Κράτους.

«Ανυπομονώ να μπορέσω να πω στον αμερικανικό λαό την ιστορία μου και θα αφήσω τους Αμερικανούς να κρίνουν ποιος ακριβώς λέει την αλήθεια», είπε ο Κοέν στους δημοσιογράφους.Αναμένεται να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις πληρωμές με σκοπό να εξαγοραστεί η σιωπή δύο γυναικών που διατείνονται πως είχαν σεξουαλικές συνευρέσεις με τον σημερινό πρόεδρο χρόνια πριν, αλλά και για τις προσπάθειες του μεγιστάνα να κλείσει συμφωνία για ένα ακίνητο στη Μόσχα ακόμη και την περίοδο που διεξήγαγε εντατικά την προεκλογική του εκστρατεία, τον Ιούνιο του 201
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης