Γκάφα ολκής του BBC: Με βομβαρδιστικά του Β' Παγκοσμίου Πολέμου πάει Βρυξέλλες η Μέι!

Γκάφα ολκής του BBC: Με βομβαρδιστικά του Β' Παγκοσμίου Πολέμου πάει Βρυξέλλες η Μέι!

Ο επιμελητής του δελτίου πάντως παραδέχθηκε το λάθος, εξηγώντας τι πραγματικά συνέβη

bbc
Σε μία αδιανόητη γκάφα υπέπεσε το βρετανικό δίκτυο BBC, το οποίο μετέδωσε το ταξίδι της Τερέζα Μέι στις Βρυξέλλες με έναν στόλο βομβαρδιστικών αεροσκαφών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

Κατά την διάρκεια των χθεσινών ειδήσεων, οι Βρετανοί τηλεθεατές αντίκρισαν στους δέκτες τους πλάνα αεροσκαφών που πετούσαν πάνω από την αεροπορική βάση του Biggin Hill, με την παρουσιάστρια Σόφι Ρέιγουορθ να μιλά για την επίσκεψη της Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

Theresa May travels to Brussels in WW2 fighter plane ... or so BBC gaffe suggests


«Η Τερέζα Μέι δηλώνει ότι σκοπεύει να επιστρέψει στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί την συμφωνία του Brexit, αλλά οι ηγέτες της ΕΕ λένε ότι η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί και δεν θα ανοίξουν ξανά οι συνομιλίες», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Πάντως, τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο επιμελητής των ειδήσεων του δικτύου BBC, Πολ Ρόγιαλ, ο οποίος μέσω Twitter εξήγησε ότι το εν λόγω βίντεο προοριζόταν για επόμενο θέμα σχετικά με την αεροπορική βάση, υπογραμμίζοντας ότι ήταν σίγουρος πως η Μέι δεν ταξίδεψε με βομβαρδιστικά στις Βρυξέλλες για την επαναδιαπραγμάτευση του Brexit.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης