O Harvey Weinstein θέλει τον δικηγόρο του El Chapo

O Harvey Weinstein θέλει τον δικηγόρο του El Chapo

Εδιωξε τον δικηγόρο του και τώρα ψάχνει τους καλύτερους

weinstein
Μία dream team από νομικούς θέλει να φτιάξει ο Harvey Weinstein, ο οποίος την Πέμπτη απέλυσε τον δικό του δικηγόρο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από ρεπορτάζ, ο Weinstein ο οποίος θα δικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα θέλει να προσλάβει τώρα τους δικηγόρους του El Chapo και του Aaron Hernandez.

Ο Weinstein απέλυσε τον δικηγόρο του Ben Brafman επειδή διαφωνούσαν στη στρατηγική που θα ακολουθήσουν. Τώρα έχει αρχίσει και κάνει ραντεβού με τους καλύτερους του επαγγέλματος προκειμένου να χτίσει μία ομάδα αλά O.J. Simpson όπου ο καθένας θα έχει διαφορετικό ρόλο.

Πηγή κοντά στο Weinstein αποκάλυψε ότι υπήρξε ήδη επικοινωνία με τους: Ronald Sullivan, δικηγόρο που εργάστηκε στην υπόθεση του πρώην σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Aaron Hernandez και τις δικηγόρους Julie Rendelman και Isabelle Kirshner.

Ωστόσο ο άνθρωπος που θέλει ο Weinstein στην ομάδα του δεν είναι άλλος από τον Jeffrey Lichtman, που επί του παρόντος υπερασπίζεται τον Joaquin “El Chapo” Guzman στη δίκη που είναι σε εξέλιξη. Προς το παρόν η συνάντηση μαζί του δεν έχει γίνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης