Επικό βίντεο-τρολάρισμα του RT στον Τραμπ: Το στέμμα από τον Σαλμάν και η μπλούζα που μετέφρασε η «Μελάνια»

Επικό βίντεο-τρολάρισμα του RT στον Τραμπ: Το στέμμα από τον Σαλμάν και η μπλούζα που μετέφρασε η «Μελάνια»

Έτσι ευχήθηκε «καλές γιορτές» το ρωσικό δίκτυο

trump-rt1
Με ένα επικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο «Ντόναλντ Τραμπ» ευχήθηκε καλές γιορτές το Russia Today σχολιάζοντας την αμερικανική πολιτική που ασκεί ο Αμερικανός πρόεδρος.

Το ρωσικό δίκτυο εμφανίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο να ανοίγει τα δώρα του.

Το πρώτο πακέτο είναι από τον Κιμ Γιονγκ Ουν με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας να στέλνει δύο χρυσά αγαλματίδια στον Τραμπ και τον πρόεδρο των ΗΠΑ να τα πετάει στον κάλαθο των αχρήστων.

Το δεύτερο δώρο ήταν ένα καπέλο με το βασικό σύνθημα της προεκλογικής καμπάνια του Τραμπ (Μake Αmerica great again) που όμως είναι made in China με τον Αμερικανό πρόεδρο να δυσφορεί καθώς οι ΗΠΑ βρίσκονται σε εμπορικό πόελμο με την Κίνα.

Κλείσιμο
Το τρίτο δώρο είναι από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος εμφανίζεται να στέλνει σοκολάτες που όμως αποδεικνύονται «πέτρινες» προς μεγάλη απογοήτευση του «Τραμπ».

Το τέταρτο δώρο είναι από τον βασιλιά Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας. Το χρυσό στέμμα προκαλεί τον ενθουσιασμό του προέδρου των ΗΠΑ.

Ξαφνικά ο «Τραμπ» βλέπει ότι ενώ όλα τα δώρα είναι τυλιγμένα με κόκκινη κορδέλα, υπάρχει και ένα με πράσινη κορδέλα. Το πακέτο αυτό του προκαλεί την περιέργεια και όταν το ανοίγει από μέσα βγάζει μια μπλούζα με το σύνθημα «εργάζεσαι στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες».

Το επόμενο πλάνο-τρολάρισμα προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ υποτίθεται ότι είναι από την κρεβατοκάμαρα του ζεύγους Ντόναλντ-Μελάνια με τον Τραμπ να ρωτάει τη σύζυγό του «εσύ δεν είσαι από κάπου εκεί; Τι λέει αυτό το κοντομάνικο;». Η απάντηση της «πρώτης κυρίας των ΗΠΑ»: Λέει "κάνε πάλι μεγάλη την Αμερική", τι άλλο θα μπορούσε να λέει;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης