Καναδάς: Εννιάχρονη κάλεσε την αστυνομία επειδή δεν ήθελε να καθαρίσει το δωμάτιό της

canada_ontrario

Η 9χρονη θύμωσε όταν της ζητήθηκε να καθαρίσει το δωμάτιό της και κάλεσε την Αστυνομία – Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και τον Ιούνιο, όταν ένας 12χρονος κάλεσε την αστυνομία επειδή δεν του άρεσε η σαλάτα του

Στην αστυνομία απευθύνθηκε ένα 9χρονο κοριτσάκι από το Οντάριο του Καναδά, καθώς έγινε έξαλλη με το αίτημα των γονέων της να καθαρίσει το δωμάτιό της.

Οι αστυνομικοί στην αστυνομία του Οντάριο απάντησαν σε μια έκτακτη κλήση στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 911 στις 8 Δεκεμβρίου που έκανε μια νεαρή κάτοικος της περιοχής. Όμως, όταν έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι το περιστατικό δεν ήταν και τόσο έκτακτο, αλλά ήταν μια διαμάχη ανάμεσα στο κοριτσάκι και τους γονείς της, αναφέρει το η Toronto Star.

Πάντως, οι αρχές του Καναδά άδραξαν την ευκαιρία να υπενθυμίσουν στους γονείς για τη σημασία της εκπαίδευσης των παιδιών για το πότε πρέπει να χρησιμοποιούν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης.

Κι αυτό επειδή δεν είναι σπάνια τα άσκοπα τηλέφωνα ή οι φάρσες που δέχεται η υπηρεσία. Τον Ιούνιο, ένα 12χρονο αγοράκι τηλεφώνησε στην αστυνομία όταν ο κηδεμόνας του έδωσε μια σαλάτα που δεν του άρεσε.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ακης

Ισόβια κ στους 2 γονείς θα έπρεπε. Όσο για το περιστατικό με την σαλάτα η θανατική ποινή στον κηδεμόνα είναι το λιγότερο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

barcelona_airport

Τουλάχιστον 45 πτήσεις χρειάστηκε να ακυρωθούν σήμερα και πολλοί επιβάτες πέρασαν τη νύχτα στο αεροδρόμιο - Στη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, αλλά και σε άλλες πόλεις της βόρειας Ισπανίας, τουλάχιστον 70 άνθρωποι τραυματίστηκαν και τρεις ακτιβιστές συνελήφθησαν

Turkey

Οι «συνδήμαρχοι» τεσσάρων πόλεων της νοτιοανατολικής Τουρκίας, των Χακάρι, Γιουκσέκοβα, Ερτζίς και Νουσαϊμπίν, στις οποίες ζουν κυρίως Κούρδοι, συνελήφθησαν τα χαράματα, στο πλαίσιο «αντιτρομοκρατικών» ερευνών