Μία πόλη στο Κολοράντο απαγόρευε τον χιονοπόλεμο μέχρι που ένας 9χρονος τα άλλαξε όλα

Severance__CO

Τώρα, πιθανότατα ο Ντέιν θα αρχίσει την καμπάνια του για την ανατροπή ενός άλλου διατάγματος, που επιτρέπει ως κατοικίδια μόνο τους σκύλους και τις γάτες

Ο 4χρονος Νταξ μάλλον θα πρέπει να ανησυχεί. Γιατί πιθανότατα αυτόν θα σημαδέψει ο μεγαλύτερος αδελφός του, Ντέιν, με την πρώτη μπάλα χιονιού που θα ρίξει.

Τα δύο αδέλφια, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που ζουν στο Σέβερανς του Κολοράντο, δεν μπορούσαν να παίξουν χιονοπόλεμο, κάτι που απαγορευόταν στην πόλη. Ομως, ο Ντέιν ανέλαβε δράση και κατάφερε να κάνει νόμιμο αυτό το παιχνίδι.

Πριν από 1,5 μήνα, ο 9χρονος ανακάλυψε ότι δεν επιτρέπεται να παίξει χιονοπόλεμο εντός των ορίων της πόλης, όπου χιονίζει συχνά. Αυτό οφείλεται σε μια παμπάλαια διάταξη, σύμφωνα με την οποία είναι παράνομο να εκτοξεύεις πέτρες ή πυραύλους εναντίον ανθρώπων, ζώων, κτιρίων, δέντρων ή οχημάτων. Παραδόξως, οι μπάλες χιονιού είχαν συμπεριληφθεί στον ορισμό των «πυραύλων».

Ο Ντέιν δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει τόσο χιόνι να πάει χαμένο. Αρχισε να γράφει επιστολές, μαζί με τους συμμαθητές του, που τον υποστήριζαν στην προσπάθειά του να ανατρέψει αυτή την απαγόρευση. Τελικά, ο 9χρονος εμφανίστηκε ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου και έκανε μία τρίλεπτη παρουσίαση των επιχειρημάτων του.

«Τα παιδιά του Σέβερανς θέλουν να έχουν την ευκαιρία να παίξουν χιονοπόλεμο όπως σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Ο νόμος δημιουργήθηκε πριν από πολλά χρόνια. Σήμερα τα παιδιά χρειάζονται έναν λόγο για να παίξουν έξω από το σπίτι», είπε το αγόρι.

Τελικά, κατάφερε να τους πείσει. Και τώρα ο μικρός αδελφός του πρέπει να προσέχει. Οταν ο Ντέιν ρωτήθηκε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ποιον θέλει να χτυπήσει με μια μπάλα χιονιού, εκείνος έδειξε τον 4χρονο Νταξ!

Τώρα, πιθανότατα ο Ντέιν θα αρχίσει την καμπάνια του για την ανατροπή ενός άλλου διατάγματος, που επιτρέπει ως κατοικίδια μόνο τους σκύλους και τις γάτες. Ο πιτσιρικάς έχει ένα ινδικό χοιρίδιο, οπότε... παρανομεί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mevlut_cavu

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κάνει λόγο για «φανταστικούς ισχυρισμούς κατά της ιστορίας» και για «ακραίους κύκλους» και «πολιτικούς που διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα» στην Ελλάδα

000_1GR31C

Η πρώτη δημοπρασία την Κυριακή, θα επιδιώξει προσφορές για 77 οχήματα με τιμή εκκίνησης στο σύνολο περίπου 1,5 εκατομμύρια δολάρια - Τα περιουσιακά στοιχεία είχαν κατασχεθεί από γκάνγκστερ

iran-stratos-777x437

Αν το Ιράν επιτεθεί πρώτο στις αμερικανικές δυνάμεις, τέσσερις στους πέντε πολίτες των ΗΠΑ θεωρεί ότι η χώρα τους θα πρέπει να απαντήσει με στρατιωτικά μέσα, δείχνει δημοσκόπηση από το ινστιτούτο Ipsos και το πρακτορείο Reuters