«Κοκτέιλ» αλκοόλ με ηρεμιστικά έκαναν «γκολ» την Τεξανή φωτογράφο, που... οργίασε σε γάμο

«Κοκτέιλ» αλκοόλ με ηρεμιστικά έκαναν «γκολ» την Τεξανή φωτογράφο, που... οργίασε σε γάμο

Οι ερευνητές  βρήκαν στο τζάκετ της Μέχτα συνταγή αγχολυτικού φαρμάκου  - Η 26χρονη έκανε σεξ με καλεσμένο και ούρησε σε δέντρο - Τι ισχυρίζεται η αδελφή της

gamos-fotografos_2
Τον κακό χαμό φαίνεται ότι προκάλεσε η 26χρονη Τεξανή φωτογράφος Κάθριν Λι Μέχτα, η οποία έκανε έκτροπα σε γάμο, όπου είχε αναλάβει τη φωτογράφισή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα (η οποία εργάζεται και ως μοντέλο με το ψευδώνυμο Μαξ Μάκινταϊρ), αφού μέθυσε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, «στρίμωξε» καλεσμένο σε αίθουσα του κέντρου και έκανε σεξ μαζί του και σύντομα έγινε αντιληπτή.

Ο υπεύθυνος του κέντρου κάλεσε την αστυνομία για να συλλάβει τη νεαρή για προσβολή της δημόσιας αιδούς. Όταν όμως έφτασαν οι αστυνομικοί στη δεξίωση, εκείνη έγινε έξαλλη από το θράσος τους και άρχισε να εκτοξεύει βρισιές εναντίον τους, ουρλιάζοντας απειλές υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ενώ προσπαθούσαν να τη συνετίσουν, η νεαρή κοπέλα τους ξέφυγε, πήγε στον κήπο και... ούρησε σε ένα δέντρο ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου.

Κλείσιμο
Max McIntyre Bikini Model


Τώρα οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι στο τζάκετ της Μέχτα υπήρχε μία συνταγή του αγχολυτικού φαρμάκου Alprazolam, ουσία που περιέχουν τα Χanax. Η συνταγή ήταν με το όνομά της και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τα ανέμιξε με αλκοόλ, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες παρενέργειες, όπως υπερβολική υπνηλία, ναυτία και σύγχυση

Ωστόσο, σύμφωνα με μία γυναίκα που δήλωσε αδελφή της 26χρονης, η Μέχτα ισχυρίζεται πώς δεν ήξερε ότι έπινε νοθευμένο ποτό κατά τη διάρκεια της τελετής.

«Είπε ότι βγήκε έξω και δύο άντρες προσπάθησαν να την προσεγγίσουν και να κάνουν ανάρμοστα πράγματα. Εκείνη άρχισε να ουρλιάζει, προσπαθούσε να ζητήσει βοήθεια, με αποτέλεσμα τα πράγματα να παρουν αρνητική τροπή», πρόσθεσε η γυναίκα.

Μέχρι στιγμής η 26χρονη δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το περιστατικό.

photo2
photo3
photo4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης