Μαθηματικός απολύθηκε για τις σέξι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Facebook

Μαθηματικός απολύθηκε για τις σέξι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Facebook

Οι αναρτήσεις είχαν γίνει το 2013

foto-math4
Με τη δουλειά της «πλήρωσε» μια μαθηματικός στη Βρετανία τις σέξι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Facebook πριν να προσληφθεί από λύκειο στο Μπέρμιγχαμ.

Η Ανναλίζα Αλταρίβα είχε αναρτήσει τις φωτογραφίες το 2013. Σε μια από αυτές στην οποία φοράει ένα μαύρο φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ, έκανε πλάκα για τα μεγάλα της στήθη.

Στις ίδιες επίμαχες αναρτήσεις έγραφε ότι όποτε συναντάει ανθρώπους «οι περισσότερες πιθανότητες είναι ότι θα σας αγγίξω απρεπώς».

Σε άλλη ανάρτηση υπερηφανευόταν ότι στο άλμπουμ των αποφοίτων του λυκείου της την περιέγραφαν ως τη συμμαθήτρια με τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει πορνοστάρ.

foto-math2
foto-math1


Κλείσιμο
Οι μπελάδες άρχισαν για την Αλταρίβα όταν κάποιοι εκ των μαθητών της σχολής Ninestiles που την είχε προσλάβει ανακάλυψαν τις πιπεράτες αναρτήσεις, σε μια εκ των οποίων, έγραφε ότι σκέφεται πολύ το σεξ.

Οι μαθητές που είδαν τις φωτογραφίες ενημέρωσαν άλλους καθηγητές που με τη σειρά τους επικοινώνησαν με γονείς με αποτέλεσμα να υπάρξει η απόφαση για απόλυση της μαθηματικού.

Το συγκεκριμένο σχολείο φημίζεται για την αυστηρότητά του καθώς τον Οκτώβριο είχε απαγορεύσει σε μαθητές να συζητούν μεταξύ τους όταν μπαίνουν και όταν βγαίνουν από τις σχολικές αίθουσες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης