Βίντεο: Ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράζει... πατάτες για την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Σικάγο

Βίντεο: Ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράζει... πατάτες για την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Σικάγο

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πραγματοποίησε εμφάνιση-έκπληξη σε αποθήκη τροφίμων στο Σικάγο, φόρεσε γάντια και μπήκε στη γραμμή της παραγωγής για την παρασκευή των 700 πακέτων με τρόφιμα που προορίζονται για τους άπορους

barack_patatoes
Είναι αναμφισβήτητα ο μετρ της επικοινωνίας... Ο προκάτοχος του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, κατάφερε για μία ακόμη φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς εμφανίστηκε σε αποθήκη τροφίμων, μοιράζοντας... πατάτες στους Αμερικανούς πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, ενόψει της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ με λιτή περιβολή και ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, φόρεσε τα πλαστικά γάντια, μπήκε στη γραμμή παραγωγής και άρχισε να πακετάρει πατάτες, όπως δεκάδες άλλοι εθελοντές στο ίδρυμα του Σικάγο. Στόχος ήταν η προετοιμασία 700 πακέτων για άπορους Αμερικανούς της πόλης, με τον Μπαράκ Ομπάμα να συνδράμει ουσιαστικά, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το ιδιαίτερο προφίλ που από την πρώτη στιγμή της προεδρίας του επέλεξε να παρουσιάσει.

Barack Obama Volunteers At Chicago Food Bank For Thanksgiving


Ο Ομπάμα δεν πήγε μόνος του στην αποθήκη τροφίμων, καθώς τον συνόδευαν μέλη από το προσωπικό του ιδρύματος που διατηρεί ο ίδιος. Το προσωπικό του Obama Foundation «στρώθηκε στη δουλειά», καθώς ο χρόνος πίεζε και τα πακέτα με τα τρόφιμα έπρεπε να είναι έτοιμα για παράδοση στην ώρα τους.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μένει πλέον στην Ουάσινγκτον, αλλά βρέθηκε στο Σικάγο προκειμένου να προωθήσει και οργανώσει τις ενέργειες του ιδρυματός του.

«Όλοι εσείς κάνετε σπουδαία δουλειά», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα απευθυνόμενος στους εθελοντές που εργάζονταν με θέρμη στην αποθήκη τροφίμων, προκειμένου να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους που βρίσκονται σε αδυναμία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης