Φωτογραφίες: Πρωινό... στο Βερολίνο για Μέρκελ και Ερντογάν

Φωτογραφίες: Πρωινό... στο Βερολίνο για Μέρκελ και Ερντογάν

Μέρκελ και Ερντογάν απόλαυσαν το πρωινό τους συζητώντας διμερή, αλλά και διεθνή θέματα- Τον Τούρκο πρόεδρο συνόδευσαν οι υπουργοί Οικονομίας, Εξωτερικών και Βιομηχανίας 

mererd4
Μετά τη χθεσινή συνάντησή τους, αλλά και την επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου, όπου πήραν σηκωτό αντιφρονούντα δημοσιογράφο, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, συναντήθηκε εκ νέου με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτή τη φορά για... πρωινό εργασίας.

Μέρκελ και Ερντογάν το πρωί του Σαββάτου απόλαυσαν το πρωινό τους συζητώντας διμερή, αλλά και διεθνή θέματα. Τον Τούρκο πρόεδρο συνόδευσαν ο υπουργός Οικονομίας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο υπουργός Τεχνολογίας και Βιομηχανίας, Μουσταφά Βαράνκ.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δύο ηγετών στο πλαίσιο της τριήμερης επίσημης επίσκεψης του Ερντογάν στην Γερμανία.

Έπειτα από τις επίσημες επαφές του στο Βερολίνο σήμερα, ο Τούρκος πρόεδρος θα μεταβεί στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, όπου εκεί υπάρχει μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες Τούρκων μεταναστών. Στη συνέχεια, ο Ταγίπ Ερντογάν θα ταξιδέψει στην Κολωνία, όπου θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνεια του μεγαλύτερου τζαμιού της Γερμανίας.

mererd6


Κλείσιμο
mererd1
mererd2
mererd4
merered3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης