Γερμανία: Στο «Oktoberfest» εθεάθησαν ο κύριος και η κυρία Σρέντερ

Γερμανία: Στο «Oktoberfest» εθεάθησαν ο κύριος και η κυρία Σρέντερ

Το ζεύγος Σρέντερ βρέθηκε στη μεγαλύτερη γιορτή της μπύρας παγκοσμίως – Ο πρώην καγκελάριος και η πέμπτη σύζυγός του, Κιμ Σον Γεόν, με βαυαρική στολή, έδωσαν το «παρών»

srenter
Τo ζεύγος Σρέντερ χαμογελά στο φακό απολαμβάνοντας τον έρωτά του στη μεγαλύτερη παγκοσμίως γιορτή της μπύρας,το «Oktoberfest».

Ανάμεσα στους επισκέπτες της γιορτής που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Μόναχο, ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας και η πέμπτη σύζυγός του,Κιμ Σον Γεόν, έδωσαν το
«παρών».

Η κυρία Σρέντερ, ντυμένη με παραδοσιακή βαυαρική στολή, βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της. Ο Σρέντερ επέλεξε μία γραβάτα στο χρώμα της φωτιάς για να ταιριάζει με τα ρούχα που επέλεξε η σύζυγός του.

Από τότε που έβαλαν βέρα στο «δεξί», ο κύριος και η κυρία Σρέντερ εμφανίζονται σε πολλές εκδηλώσεις και αθλητικά γεγονότα. Στις 28 Ιουνίου, όταν οι ποδοσφαιριστές της Νότιας Κορέας έδειχναν τα δόντια τους στη Γερμανία, δεν θα μπορούσαν να λείψουν αυτοί οι δύο: ο 73χρονος Γκέρχαρντ Σρέντερ και η πέμπτη σύζυγός του από τη Κορέα , η 48χρονη Κιμ Σο Γεόν.Το ερωτευμένο ζευγάρι βρισκόταν χθες στο γήπεδο Καζάν για να παρακολουθήσει το Μουντιάλ.

Η πέμπτη σύζυγος του Σρέντερ είναι εκπρόσωπος της Κορέας στην Υπηρεσία Οικονομικής Ανάπτυξης στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και έχει εργαστεί για τον πρώην καγκελάριο ως μεταφράστρια. Η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας όταν η Ντόρις Κοπφ, η τέταρτη σύζυγος του Σρέντερ, αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι η Κιμ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο διαζύγιο του ζευγαριού. Τα λεγόμενά της έσπευσε να διαψεύσει ο Σρέντερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης