Ο Ερντογάν ντύνει τις αεροσυνοδούς σαν μοντέλα για να δείξει ότι οι Τουρκάλες έχουν στιλ

Ο Ερντογάν ντύνει τις αεροσυνοδούς σαν μοντέλα για να δείξει ότι οι Τουρκάλες έχουν στιλ

H επιτομή της μόδας on air - Οι αερογραμμές Turkish Airlines επιστρατεύουν Ιταλό σχεδιαστή

ar_01
Ο «Σουλτάνος του Βοσπόρου» δίνει έναν αέρα πασαρέλας στις τουρκικές αερογραμμές με το πλήρωμα να μοιάζει με μοντέλα. Αεροσυνοδοί και πιλότοι ντύνονται με ρούχα υψηλής ραπτικής για να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό των «Turkish Airlines».

Όπως γράφει το CNN, οι νέες στολές που παρουσίασαν οι τουρκικές αερογραμμές «Turkish Airlines» είναι εκτός από κομψές και λαμπερές.

tour_3


Γιορτάζοντας 85 χρόνια ιστορίας, οι τουρκικές αερογραμμές ντύνουν το πλήρωμα με στολή που έχει την υπογραφή του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή Ettore Bilotta.

Ο Βρετανός φωτογράφος Miles Aldridge απαθανάτισε τα μοντέλα με τις στολές σε κόκκινο και γκρίζο χρώμα, ένας συνδυασμός που συμβολίζει το «πάντρεμα» ανατολικών και δυτικών επιρροών,ως αναγνώριση της θέσης της Τουρκίας στον παγκόσμιο χάρτη, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο.

tur__9


Το ιδιαίτερα κομψό σύνολο συμπλήρωνε ο μπερές, το φουλάρι στο λαιμό, η ζώνη στη μέση και οι κόκκινες γόβες.

Κλείσιμο
Με στολές υψηλής ραπτικής έχουν ντύσει το πλήρωμά τους πρόσφατα κι άλλες αερογραμμές.

Στις αρχές του χρόνου οι αμερικανικές αερογραμμές Delta Airlines με την βοήθεια του υπερταλαντούχου σχεδιαστή Ζαν Πόζεν. Ένα χρόνο νωρίτερα, οι κινεζικές αερογραμμές Hainan Airlines παρουσίασαν μια μοντέρνα σειρά για τις αεροσυνοδούς στην Εβδομάδα Μόδας Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2017.

Πριν από μερικά χρόνια ο Iταλός μόδιστρος Ettore Bilotta είχε σχεδιάσει στολές με μοβ μοτίβα για λογαριασμό των αερογραμμών Etihad Airways, ενώ η Βρετανή σχεδιάστρια Βιβιέν Γουέστγουντ είχε βάλει την πινελιά της στο πλήρωμα της Virgin Atlantic.


tur_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης