«Part time» πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ: Έχει περάσει 150 μέρες της θητείας του στα γήπεδα του γκολφ!

«Part time» πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ: Έχει περάσει 150 μέρες της θητείας του στα γήπεδα του γκολφ!

Ο πλανητάρχης, αν και το 2014 είχε κατηγορήσει τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα, ότι αφιερώνει πολύ χρόνο στο γκολφ, ο ίδιος φαίνεται να τον ξεπερνά με 150 μέρες από τις 582 της μέχρι σήμερα θητείας του στον Λευκό Οίκο να τις περνά παίζοντας το αγαπημένο του σπορ

donald-trump1
Δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας του Real Estate και ιδιοκτήτης αρκετών γηπέδων γκολφ εντός και εκτός ΗΠΑ, ο Αμερικανός πρόεδρος πέρασε το Σάββατο παίζοντας το αγαπημένο του άθλημα στο «Trump National Golf Club» στο Στέρλινγκ της Βιρτζίνια, συμπληρώνοντας έτσι 150 μέρες από τις 582, που συνολικά βρίσκεται στο τιμόνι του Λευκού Οίκου, ασχολούμενος με το γκολφ!

Ο Ντόναλντ Τραμπ το ένα τρίτο της προεδρικής του θητείας, δηλαδή 193 μέρες, το έχει περάσει σε διάφορες ιδιόκτητες επιχειρήσεις του παρά στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου, όπου κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται. Το 2014 ο πλανητάρχης είχε επικρίνει σφοδρά τον τότε πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για τον χρόνο που αφιέρωνε στο ίδιο άθλημα, γράφοντας στο Twitter: «Μπορείτε να το πιστέψετε; Με όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ, ο πρόεδρος Ομπάμα περνά τη μέρα παίζοντας γκολφ. Χειρότερος και από τον Κάρτερ».

Πάντως, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε παίξει συνολικά μόνο 44 μέρες γκολφ όταν διένυε το ένα τρίτο της προεδρικής του θητείας ενώ στα οκτώ χρόνια της θητείας του στον Λευκό Οίκο είχε ασχοληθεί με το άθλημα συνολικά 306 μέρες.

Τα παραπάνω στοιχεία για τον Ντόναλντ Τραμπ έδωσε στην δημοσιότητα το δίκτυο NBC News, που καταγράφει τις επισκέψεις του πλανητάρχη στα ιδιόκτητα γήπεδα γκολφ από την αρχή της προεδρικής του θητείας, το 2017. Η εφημερίδα Washington Post αναφέρει πως ο Αμερικανός πρόεδρος μέχρι σήμερα έχει απασχοληθεί με το γκολφ 110 μέρες αλλά ο Λευκός Οίκος δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα επίσημα στοιχεία για το θέμα.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δώσει την εντύπωση πως θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην προεδρία των ΗΠΑ, αφού σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως δεν θα έχει χρόνο για να παίζει γκολφ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης