«Μας έδιναν χυμούς, αλλά καμία ενημέρωση για το αν θα πετάξουμε», λέει Ελληνίδα επιβάτις της Φρανκφούρτης

«Μας έδιναν χυμούς, αλλά καμία ενημέρωση για το αν θα πετάξουμε», λέει Ελληνίδα επιβάτις της Φρανκφούρτης

Η κυρία Δήμητρα περιέγραψε στο protothema.gr τη χαοτική κατάσταση που επικράτησε στο αεροδρόμιο, έπειτα από το συναγερμό που σήμανε για ύποπτο που πέρασε χωρίς έλεγχο στην ζώνη ασφαλείας

fra1
«Από νωρίς το μεσημέρι είμαστε εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο σε αποκλεισμένη ζώνη στο Gate Β. Πτήσεις ακυρώνονται και επικρατεί συνωστισμός ενώ δεν έχουμε ενημέρωση για το πότε και αν θα πετάξουμε», με αυτά τα λόγια η κυρία Δήμητρα Καραγιαννοπούλου, μια Ελληνίδα επιβάτις που βρέθηκε εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, έδωσε την εικόνα που επικράτησε επί τρείς ώρες στο τρίτο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης μετά τον συναγερμό που σήμανε για τον ύποπτο άνδρα που πέρασε χωρίς άδεια σε φυλασσόμενο χώρο.

Η Ελληνίδα επιβάτις απογειώθηκε από νωρίς το πρωί από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Ελσίνκι και ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Όμως μέχρι τώρα δεν έχει επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και παρέμενε  μαζί με άλλους ταξιδιώτες μπλοκαρισμένη στο αεροδρόμιο περιμένοντας νεότερη ενημέρωση για την πτήση. Μια πτήση που όπως εξηγεί έχει χαθεί και από τον πίνακα αναχωρήσεων.

«Δεν υπάρχει η πτήση και δεν μας ενημερώνει κανένας. Οι ανακοινώσεις γίνονται στα γερμανικά και το μόνο που μας λένε είναι να κάνουμε υπομονή. Μας έδωσαν γλυκά, νερό και χυμούς όμως αυτό που έχει σημασία είναι η ενημέρωση και αυτό μέχρι στιγμής δεν υπάρχει. Μας είπαν ότι έχει τεθεί ζήτημα ασφάλειας και επιλαμβάνεται η Αστυνομία. Η κατάσταση είναι χαοτική και υπάρχει δυσκολία στην οργάνωση γιατί έχουν συγκεντρωθεί πολλοί επιβάτες από πτήσεις που ακυρώθηκαν και αυτό είναι κάτι που κάνει τη διαχείριση της κατάστασης δύσκολη».

fra2_2
fra3_2
fra4_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης