Wonder Woman στην Κίνα: Πήγε στο νοσοκομείο με το φίδι που τη... δάγκωσε!

Wonder Woman στην Κίνα: Πήγε στο νοσοκομείο με το φίδι που τη... δάγκωσε!

Η 20χρονη κοπέλα άφησε με το στόμα ανοιχτό το προσωπικό του νοσοκομείου - «Έχουμε πολλά περιστατικά με δαγκώματα φιδιού, αλλά πρώτη φορά ο ασθενής έρχεται με... αυτό στο νοσοκομείο», δήλωσαν οι γιατροί

snake1
Υπάρχει η Wonder Woman που... έσπασε τα ταμεία στον κινηματογράφο και υπάρχουν οι καθημερινές Wonder Women, που αναγκάζονται να πραγματοποιήσουν μικρότερους σε μέγεθος, αλλά αληθινούς άθλους. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι μία γυναίκα από την Κίνα, η οποία εμφανίστηκε στο νοσοκομείο κρατώντας στο χέρι της σφικτά το φίδι που... τη δάγκωσε!

Η νεαρή γυναίκα από την ανατολική επαρχία της Κίνας Zhejiang δεν αποδείχθηκε απλώς γενναία, αλλά και εξαιρετικά έξυπνη. Και αυτό διότι οι γιατροί χρειάζεται να γνωρίζουν το είδος του φιδιού και το δηλητήριο που έχει εισχωρήσει στο σώμα του ασθενούς, προκειμένου να χορηγήσουν το κατάλληλο φάρμακο.

Woman brings snake into hospital after it bites her in China


Όπως αποδείχθηκε, το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες, με συνέπεια ο γιατρός να χορηγήσει απλό αντιβιοτικό για τυχόν μόλυνση και να περιποιηθεί το τραύμα της κοπέλας.

Το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι η γυναίκα που παρουσιάστηκε με το φίδι ήταν 2ο ετών και όπως δήλωσε στον γιατρό, έψαχνε να βρει το κινητό της σε κάτι θάμνους, όταν τη δάγκωσε το φίδι. Τότε το έπιασε με το χέρι της και αναχώρησε αμέεσως για το νοσοκομείο.

Κλείσιμο
Οι γιατροί δήλωσαν ότι έχουν πολλά περιστατικά με δαγκώματα φιδιού, αλλά είναι η πρώτη φορά που ένας ασθενής καταφτάνει στο νοσοκομείο με... το φίδι ανά χείρας!

snake2
snake3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης